Yhteistyö: Pakkasaamujen pelastus - Webasto sopii myös pieniin autoihin

Yhteistyö: Pakkasaamujen pelastus - Webasto sopii myös pieniin autoihin
Polttoainetoiminen lämmitin lisää sekä auton käyttömukavuutta että turvallisuutta.
Polttoainetoimiset lisälämmittimet mielletään yleensä suurten dieselautojen varusteeksi, mutta Webaston mallistosta löytyy vaihtoehto kaikenkokoisiin autoihin, niin bensiini- kuin dieselmoottoreilla varustettuihin. 
 
Moottorin ja sisätilojen esilämmittäminen säästää niin moottoria kuin kuljettajan hermoja. Perinteiseen tolppapistokkeesta virtansa saavaan lämmittimeen verrattuna polttoainetoimisella lisälämmittimellä on monia etuja. 
 
Autoa ei tarvitse kytkeä erikseen pistokkeeseen, vaan lämmittimen pystyy joko ajastamaan tai käynnistämään kauko-ohjaimesta vaikkapa aamiaspöydästä käsin. Lisäksi vaikka kotoa löytyisikin pistokepaikka, monilla työpaikoilla autoa ei saa lämmitykseen. Rahallista säästöä syntyy myös siten, että monissa asuinkiinteistöissä niin sanotut pistokkeettomat kylmäpaikat ovat tolppapaikkoja edullisempia. 
 
Aina auto ei ole kauko-ohjaimen ulottuvuuden päässä, mutta nykyään Webaston lisälämmittimiä pystyy ohjaamaan myös puhelinsovelluksen kautta. Harva tulee myöskään ajatelleeksi, että lisälämmittimen kanssa pystyy myös viilentämään autoa kesähelteillä kytkemällä tuuletustoiminnon päälle. 
 
Polttoainetoiminen lisälämmitin ei ole vain uusien autojen varuste, vaan sen pystyy asennuttamaan helposti myös jälkikäteen. 
 
Lue lisää Webaston tuotteista.
 
Artikkeli tuotettu yhteistyössä maahantuojan kanssa. 
Yhteistyö: Pakkasaamujen pelastus - Webasto sopii myös pieniin autoihin
Kommentit

Uusimmat autoartikkelit