Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Koeajo Nissan Note 1.5 dCi Acenta Connect

Edelliseen versioon verrattuna Noten ohjaus on tunnokkaampi ja jousitus niin kaarreajossa kuin terävimmissä töyssyissä parantunut.
Koeajo Nissan Note 1.5 dCi Acenta Connect

Melutaso on edelleen pysynyt luokassaan hiljaisena. Vaihteet asettuvat paikalleen moitteetta ja näkyvyyskin on suhteellisen hyvä.

Turbodieselmoottori vääntää mukavasti eikä minkäänlaista hyytymistä esiinny isollakaan vaihteella. Note kiihtyy tällä moottorilla 0-100 km/h 13.3 sekunnissa ja huippunopeutta se saavuttaa 164 km/h. 1.6-litraisen bensiini version saa myös automaattivaihteisena.

Note on pieni kaupunkitila-auto johon mahtuu helposti nelihenkinen perhe, vaikka jälkikasvu olisikin jo lähellä aikuisikää. Matkatavaroista joutuisi tosin jättämään puolet kotiin, sillä peräkontti ei päätä huimaa. Takakonttitilan pystyy jakamaan poikittaislevyillä kolmeen osaan, jolloin kauppakassit voi asettaa omiin lokeroihinsa.

Suorituskyky: 8,3

1,5-litrainen turbodiesel vääntää hyvin, eikä ”tukehdu” isollakaan vaihteella.

Mukavuus: 8,1

Takaistuimilla tilaa on yllättävän hyvin. Etuistuimet voisivat olla tukevammat. Connect -multimedia navigaattori on toimiva lisävaruste. Mukitelineisiin voi asettaa vain pienehköjä kuppeja.

Luotettavuus: 8,2

Törmäystestissä 4 tähteä. Takuu ja ruostumattomuustakuu 3 -vuotta.

Ajomiellyttävyys: 8,5

Alusta ja jousitus toimivat hyvin. Ohjaus on tunnokas ja melutaso kohtuullinen. Istuimen säädöt ovat melko niukat.

Ulkonäkö: 7,3

Ulkomuoto on varsin tavanomainen. Sisustus jatkaa ulkomuodon linjaa.

Polttoaineen kulutus: 8,1

Kulutus nousi ajoittain auton kokoluokkaan ja moottorin litratilavuuteen nähden korkeaksi. Koeajossa 6.6 litraa/100km. Valmistajan mukaan 4,9-litraa.

Valmistuslaatu: 8,0

Laatuvaikutelma kulkee kultaista keskitietä.

Sisätilojen suunnittelu: 8,0

Tavaratila on kooltaan pieni verrattuna auton matkustustiloihin. Apukuskin penkin istuinosasta avautuva säilytyskotelo tarjoaa kätevää lisätilaa. Tavaratilaa on kuitenkin helppo kasvattaa melko suureksi jos matkustajia ei ole tarvetta kyyditä.

Luokkansa paras: 8,7

Note on toteutukseltaan kätevä pieni tila-auto. Muutamat yksityiskohdat tosin ovat jopa vanhanaikaisia, kuten sisä-ja ulkoilmankierron manuaalinen vaihtovipu. Kokonaisuus on silti kilpailukykyinen.

Toimituksen arviointiperusteisiin tästä.

Lisäkuviin ja autoesittelyyn tästä.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin