Sinun autollesi paras autovakuutus; vertailemme vakuutusehdot puolestasi. Säästä satoja euroja vuodessa! | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Sinun autollesi paras autovakuutus; vertailemme vakuutusehdot puolestasi. Säästä satoja euroja vuodessa!

Kaupallinen yhteistyö: Vakuutuslaskuri.fi
Sinun autollesi paras autovakuutus; vertailemme vakuutusehdot puolestasi. Säästä satoja euroja vuodessa!

Uusi ja ainutlaatuinen vakuutusten vertailupalvelu on avattu. Palvelu mullistaa autovakuutusten vertailun hyödyntämällä nykyteknologiaa. Vertailemme ehtojen sisältö hinnan ja omavastuiden lisäksi. Sinun on tärkeä tietää, minkälaista turvaa saat maksamallesi rahalle. Tätä et saa mistään muualta!

Onko kuluttajien auto- ja liikennevakuutuksissa eroja? Kannattaako vakuutusehtojen vertailu?

Auto- ja liikennevakuutuksissa on merkittäviä eroja niin ehdoissa, hinnoissa kuin omavastuissa. Vertailun syvällinen ja ammattimainen tekeminen on työlästä. Mutta tähän on nyt olemassa erinomainen ratkaisu.

Olemme lukeneet satoja sivuja vakuutusyhtiöiden vakuutusehtoja ja tunnistaneet niistä yhteensä noin 100 eroavaisuutta, joilla on todella merkitystä kuluttajille. Nämä ehtoerot liittyvät vakuutuksen voimassaoloon, vakuutettuihin kohteisiin, vakuutusmääriin, turvien sisältöön ja bonusjärjestelmän eroihin. Lisäksi on luonnollisesti hinnan lisäksi myös omavastuissa. Vakuutusalan ammattilaisemme on arvioinut kunkin ehtoeron merkitystä ja todennäköisyyttä sekä muuttanut ehtoerojen merkityksen rahaksi. Tätä ei kuluttaja pysty omin voimin tekemään.

Olemme vertailleet auto- ja liikennevakuutusten hintoja. Hintaero kalliimman ja halvimman vakuutuksen välillä voi olla reilusti yli 700 euroa vuodessa, vaikka turvat ja omavastuut ovat samat.

Vapaaehtoisessa autovakuutuksessa vakuutusyhtiöt tarjoavat yleensä omavastuita, jotka vaihtelevat 150 ja 300 euron välillä.

Näiden kolmen asian eli ehtojen, hintojen ja omavastuiden erot ovat niin suuret, että autovakuutusten vertailu kannattaa tehdä säännöllisesti.

Miten pystyn löytämään itselleni parhaimman autovakuutustarjouksen?

Minkä vakuutuksen valitsen, jos yhden yhtiön ehdot ovat parhaimmat, toisen yhtiön hinta on alhaisin ja kolmannen yhtiön omavastuu on pienin? Tämä on kuluttajalle haastava tai jopa ylivoimainen tehtävä.

Vakuutuslaskuri.fi -palvelu ratkaisee tämän ongelman. Vakuutuslaskuri.fi-palvelu analysoi kaikkien Suomessa toimivien vahinkovakuutusyhtiöiden vakuutusehdot, omavastuut ja hinnat reaaliaikaisesti. Palvelu pisteyttää vakuutusyhtiöiden tarjoukset yksilöllisesti juuri sinun autollesi.

Kuluttaja syöttää omat tietonsa ja ajoneuvon rekisteritunnuksen palveluun, joka antaa välittömästi henkilökohtaisen suosituksen markkinoiden parhaimmasta autovakuutusratkaisusta. Palvelu on maksullinen ja kuluttaja säästää keskimäärin kymmenkertaisesti maksamansa maksun vakuutusmaksusäästönä jo ensimmäisen vuoden aikana. Kuluttaja saa pisteytyksen tuloksena varmuuden siitä, että hänellä on myös ehdoiltaan hyvä autovakuutusratkaisu.

Hyödynnä palvelu ja varmista itsellesi paras autovakuutusratkaisu. Nyt tutustumistarjouksena -50 %, vain 9,95 eur/kerta.  

Sammio
Alma MediaPartners Oy © Alma Mediapartners Oy
Autouutiset muissa Alma Median verkkopalveluissa
Iltalehti.fi autot | Kauppalehti.fi autot
Kilpailuta autohuolto
AutoJerry.fi
Vertaile ja varaa katsastus:
Katsastushinnat.fi