Tiukasta kilpailutuksesta huolimatta merkki on pysynyt samana – ”Opel Vivaro tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen” | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Tiukasta kilpailutuksesta huolimatta merkki on pysynyt samana – ”Opel Vivaro tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen”

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: OPEL Rakennusten automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja tarjoava Assa Abloy Entrance Systems Finland on luottanut Opelin pakettiautoihin jo kahdeksan vuoden ajan.
Tiukasta kilpailutuksesta huolimatta merkki on pysynyt samana – ”Opel Vivaro tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen”

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: OPEL

Kun 150 työntekijän yrityksen pakettiautokalusto koostuu 95 autosta, liikkuminen muodostaa merkittävän kuluerän, jonka kilpailutus kannattaa.

– Autokulut ovat yrityksessämme heti toiseksi suurin menoerä palkkakulujen jälkeen. Jos pakettiautojen kanssa olisi ongelmia, se näkyisi saman tien myös omassa voitossamme, jokaisen auton pitää olla tehokkaasti liikenteessä, Assa Abloy Entrance Systems Finlandin toimitusjohtaja Leif Stjernberg toteaa.

Assa Abloy Entrance Systems Finlandin toimitusjohtaja Leif Stjernberg kertoo, että yrityksen autovalinta kilpailutetaan joka kerta tarkasti.

Assa Abloy Entrance Systems on ajanut Opel Vivaro -pakettiautoilla jo kahdeksan vuoden ajan, ja nyt menossa on autojen kolmas vaihtokausi.

Hinnat tulleet jopa alaspäin

Assa Abloyn Opel Vivarot on hankittu huoltoleasing-sopimuksella, joka on Stjernbergin mukaan huoleton ja yllätyksetön ratkaisu. Autojen mittariin kertyy vuosittain keskimäärin 30 000 kilometriä, ja autot ovat kovalla käytöllä koko Suomen alueella.

– Huoltoleasing-sopimukset ovat olleet nelivuotisia, mutta tänä vuonna siirrymme viiden vuoden sopimuksiin. Olemme huomanneet, että autot kestävät niin hyvin, että viidellä vuodella saadaan yksi vaihtoväli pitkällä tähtäimellä pois, Stjernberg kertoo.

Molemmin puoli aukeavat sivuliukuovet ovat osoittautuneet Assa Abloyn asentajien käytössä hyväksi ominaisuudeksi.

Hänen mukaansa autohankinnat kilpailutetaan joka kerta hyvin tarkkaan, jotta kulut saadaan pidettyä mahdollisimman alhaalla. Assa Abloyn pakettiautot on hankittu huoltoleasingilla LänsiAutosta.

– Opel on tarjonnut meidän tapauksessamme aina parhaan hinta-laatusuhteen. Olemme itse asiassa huomanneet, että hinnat ovat jopa laskeneet kiristyneestä leasing-markkinoiden kilpailusta johtuen, Stjernberg sanoo.

Myös uusien pakettiautojen jatkuvasti parantuva polttoainetehokkuus on näkynyt positiivisessa mielessä Assa Abloyn laskelmissa.

Automaattivaihteistoa toivotaan 

Päivittäisessä käytössä pakettiauton varustelun merkitys korostuu. Leif Stjernberg kertoo, että tänä vuonna vaihtoon menevistä 30:sta Vivaro-pakettiautosta lähes kaikki korvataan uudella automaattivaihteisella malliversiolla. 

– Automaattivaihteisto on tullut asentajiltamme toiveena, se tuo ajamiseen mukavuutta. Myös Webasto ja navigaattori ovat osoittautuneet käytössä tärkeiksi varusteiksi, hän lisää.

Aiemmin yrityksen käyttämiin Opel-pakettiautoihin asennettiin omatoimisesti tavaratilan hyllyjärjestelmät, mutta jatkossa nekin on sisällytetty vaivattomasti kiinteään leasing-maksuun.

– Meiltäkin löytyy historiasta pieleen menneitä autovalintoja, mutta kahdeksan vuoden yhtäjaksoinen kokemus Opel Vivaroista kertoo tyytyväisyydestämme nykyiseen kalustoon, Stjernberg tiivistää.

Opel Vivaron kohokohdat

  • Saatavilla 3 eri pituutta ja 4 korityyppiä
  • Tarjolla modernit ja tehokkaat moottorit jopa 180 hevosvoimaisena
  • Uusi 8-vaihteinen automaatti tekee ajamisesta vaivatonta ja taloudellista
  • Vivaron perään voi kytkeä jopa 2,5 tonnin vaunun
  • Kattava vakiovarustelu pitää sisällään mm. kaukosäädettävän Webaston, FlexCargo-läpilastausominaisuuden pitkille tavaroille sekä vakionopeudensäätimen
  • Lisävarusteena tarjolla runsaasti kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten peruutuskamera 353 eurolla
Sammio
Alma MediaPartners Oy © Alma Mediapartners Oy
Autouutiset muissa Alma Median verkkopalveluissa
Iltalehti.fi autot | Kauppalehti.fi autot
Kilpailuta autohuolto
AutoJerry.fi
Vertaile ja varaa katsastus:
Katsastushinnat.fi