Todellinen järkivalinta laatua ja edullisia käyttökuluja arvostavalle – Honda Jazz Hybrid yllättää myös takamatkustajat | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Todellinen järkivalinta laatua ja edullisia käyttökuluja arvostavalle – Honda Jazz Hybrid yllättää myös takamatkustajat

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: HONDA // Uusi Honda Jazz Hybrid tarjoaa edullisia kilometrejä ja laadukkaasti viimeisteltyä tilaa koko perheen tarpeisiin.
Todellinen järkivalinta laatua ja edullisia käyttökuluja arvostavalle – Honda Jazz Hybrid yllättää myös takamatkustajat

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: HONDA

Valinta eri käyttövoimavaihtoehtojen laajasta kirjosta voi tuntua tänä päivänä autokaupassa varsin mutkikkaalta. Jos autoltaan haluaa ennen kaikkea edullisia käyttökuluja mahdollisimman vaivattomasti, itselataava hybridimalli on varma valinta.

Täysin uutta Honda Jazz Hybridiä voi pitää todellisena koko perheen järkivalintana, kun autolta halutaan laadukkaasti viimeisteltyä tilaa ja alhaisia käyttökuluja ilman tarvetta kytkeä autoa pistokkeeseen joka päivä. Bensiini- ja sähkömoottorin yhdistelmä tarjoaa säästöä jokaisella ajetulla kilometrillä, sillä autolla on vaivatonta päästä pieniin kulutuslukemiin. Auton yhdistetty WLTP-mittaustavan mukainen polttoaineenkulutus on vain 4,5 litraa sadalla kilometrillä.

Honda Jazz Hybrid ohjaamo

Kuva: Tyylikkäitä ja laadukkaita yksityiskohtia riittää. Istuinverhoilu on ylellisen tuntuista pehmeää kangasta.

Jos vertailukohtana käytetään 7 litraa sadalla kilometrillä kuluttavaan henkilöautoon, jolla ajetaan vuodessa 20 000 kilometriä, vuosittainen säästö polttoainekuluissa olisi Honda Jazz Hybridillä 750 euroa (bensiinin 1,5 €/l hinnalla).

Honda Jazz Hybridin voimalinja koostuu kahdesta sähkömoottorista sekä 1,5-litraisesta DOHC i-VTEC -bensiinimoottorista, jotka tuottavat 109 hevosvoiman tehon ja 253 newtonmetrin vääntömomentin. Etenkin Jazz Hybridin sitkeä vääntö miellyttää tarjoamalla vaivattomuutta sekä kaupunkiliikenteeseen että maanteille.

Honda Jazz Hybrid 

Kuva: Honda Jazz Hybrid hämmästyttää tilantunnulla sekä pienillä käyttökuluilla.

Jazz Hybridissä on ainoastaan yksi kiinteä välityssuhde, joka pienentää energiahäviöitä ja näin ollen myös polttoaineenkulutusta. Kolmen moottorin ja älykkään hybridivoimalinjan ansiosta kiihtyvyydentunne on kaikissa ajotilanteissa hyvin lineaarinen.

Tilaa koko perheelle

Honda Jazz on kasvanut edelliseen mallisukupolveen verrattuna pituutta yli viisi senttimetriä, ja kasvaneet mitat hämmästyttävät ennen kaikkea takamatkustajan paikalla. Tämän koko- ja hintaluokan autoksi Jazziin on saatu mahdutettua poikkeuksellisen avarat sisätilat.

Honda Jazz takapenkit

Kuva: Takana tilaa on suorastaan ruhtinaallisesti. Magic Seats -istuinjärjestelmä mahdollistaa istuinosien näppärän ylöstaittamisen.

Honda Jazz Hybrid tavaratila

Kuva: Selkeän muotoinen tavaratila on perusasennossaan 304 litran suuruinen. Takapenkit kaatamalla tila kasvaa 1205 litraan.

Lisätilaa ja korkeampaa ajoasentoa arvostavalle tarjolla on myös Honda Jazz Crosstar, joka on lähes viisi senttimetriä tavallista Jazzia pidempi ja viisi senttimetriä korkeampi. Lisäksi maavaraa on kolme senttimetriä enemmän.

Honda Jazzin sisätiloja leimaa laadukas viimeistely ja lukuisat pehmeät pinnat sekä tyylikäs kangasverhoilu. Auton mainiota käytettävyyttä parantaa ainutlaatuinen Magic Seats -takaistuinjärjestelmä, jossa istuimet saa taitettua yhdellä kädenliikkeellä pystyyn. Tällöin etuistuinten taakse muodostuu monikäyttöinen korkea tila.

Ensimmäisenä luokassaan keskiturvatyyny 

Uuden Honda Jazzin suunnittelussa on valmistajan muiden automallien tapaan huomioitu auton aktiivinen ja passiivinen turvallisuus monipuolisilla turvallisuusjärjestelmillä.

Honda Sensing -turvavarustepakettia on kehitetty edelleen. Nyt esimerkiksi laajemman ja tarkemman etukameran ansiosta Jazzin etutörmäysvaroitin tunnistaa jalankulkijat ja pyöräilijät myös pimeällä.

Honda Jazz digitaalimittaristo

Honda Jazz Honda Connect -järjestelmä

Kuva: Honda Connect -järjestelmä 9 tuuman kosketusnäytöllä ja suomenkielisillä valikoilla on helppokäyttöinen. Halutessaan auton voi yhdistää älypuhelimeen etäkäyttösovelluksen avulla.

Uudessa Jazzissa on ensimmäisenä luokassaan myös etumatkustajien välissä keskiturvatyyny, joka estää edessä istuvia kolhimasta sivutörmäyksessä toisiaan. Kaikkiaan automallista löytyy peräti kymmenen turvatyynyä, kattaen myös sivuturvatyynyt takamatkustajille.

Turvallisuuden kannalta oleellisena voi pitää myös sitä, että kuljettajalle ajotiedot esitellään uudelta selkeälukuiselta ja suurelta 9-tuumaiselta digitaalimittaristolta. Uudenlaisen etupilarien muotoilun myötä myös näkyvyys on parantunut merkittävästi etuviistoon.

Uusi Honda Jazz Hybrid tarjoaa hintaluokassaan poikkeuksellisen laadukkaan ja tilavan kokonaisuuden koko perheen käyttöön.

Tutustu uuteen Honda Jazz Hybridiin ja katso ajantasaiset hintatiedot.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin