Secto Automotive

Secto Automotive on suurin kotimainen yritysautoilun palvelutalo. Markkinoiden laajimman palveluvalikoiman ansiosta pystymme vastaamaan jokaisen yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin yrityksen kokoluokasta riippumatta.

Valikoimaamme kuuluvat kaikki automerkit ja -mallit. Oma yhteyshenkilösi auttaa valitsemaan kustannustehokkaimman kokonaisuuden ja palvelee pulmatilanteissa läpi sopimuskauden.

Tuotteet

Käytetyn auton leasaaminen

Aina leasattavan auton ei tarvitse olla täysin uusi. Kauttamme onnistuu myös käytettyjen, alv-vähennyskelpoisten pakettiautojen leasaaminen. Käytetyssä leasingpakettiautossa kalleimmat kilometrit ovat jo takana päin. Leasingtarjouksen voi pyytää vaivattomasti esimerkiksi Autotalli.comista löytyvistä alv-vähennyskelpoisista pakettiautoista klikkaamalla autoilmoituksen ”Pyydä yritysleasing tarjous”-painiketta.

Asiakaskokemuksia

Eurajoen kiinteistöpalvelu, Iiro Kovanen: ”Asiakaspalvelu on ollut 10+ arvoista!”
– Aluksi hieman vieroksuimme leasingia, mutta kun saimme ensimmäiset paperit pöytään ja vertasimme niitä aiempiin autokuluihin, niin totesimme, että se on järkevä vaihtoehto. Meidän mielestämme autoja ei välttämättä kannata omistaa itse, sillä se on kova rasite yritykselle. Totesimme, että tässä kohtaa leasing on taloudellisesti kaikkein järkevin vaihtoehto, toteaa Kovanen.

Lue lisää

Kotipizza Group, Timo Pirskanen: ”Palvelu on sillä tasolla, että tunnemme olevamme kumppaneita, emme asiakkaita”
– Yhteistyö on sujunut alusta alkaen hienosti. Secto Automotiven työntekijät kävivät automme läpi, minkä jälkeen saimme useasta paikasta ostotarjoukset. Leasing-autot oli tilattu etukäteen, ja ne vaihdettiin ikään kuin päikseen käytännössä samana päivänä, kun omistusautot myytiin. Näin prosessi oli meille mahdollisimman kivuton, kertoo Pirskanen.
Lue lisää

Palmia, Pekka Tuokko: ”Secton palvelut kattavat auton elinkaaren alusta loppuun asti”
– Standardiautomalleja läpikäydessä Sectolta löytyi hyvää asiantuntijuutta. Kanssamme toimi tuotantoautoihin erikoistunut henkilö, jonka avulla kävimme tilanteemme läpi ja katsoimme meille sopivan ratkaisun, kertoo Palmian hankintasuunnittelija Valtteri Haapaniemi.
Lue lisää

Yhteystiedot

Secto Automotive Oy
myyntipalvelu@secto.fi
030 792 4300