Fiksut yrittäjät ja ammattilaiset valitsevat leasingkumppanikseen Arvalin!

Monille yrittäjille autokannan hallinnointi ei ole ydinliiketoimintaa. Yritykset, jotka päättävät hallinnoida itse omia autojaan, usein menettävät aikaa ja rahaa. Loppujen lopuksi, haluathan kuitenkin keskittyä pyörittämään omaa liiketoimintaasi! Arval on tukemassa sinua tässä.

Kauttamme saat käyttöösi haluamasi työsuhdeauton tai hyötyajoneuvon merkistä riippumatta.

Pakettiauton leasing

Ole valmiina töihin!
Pidä hauskaa ja pidä huoli siitä, ettei kahvi pääse loppumaan kesken. 🙂

Arval tekee tästä mahdollista. Valitsemalla huoltoleasingin jätät pakettiautostasi koituvat murheet meidän huoleksemme. Maksat kuukausittaista leasingvuokraa ja me katamme kaikki kulut ja riskit. Arval myös hallinnoi ja hankkii pakettiautoosi haluamasi varusteet ja varustelut.

Tutustu pakettiautotarjouksiimme kotisivuillamme. Nähdään siellä!

Työsuhdeauton leasing

Seuraa unelmaasi!
Oletko rakastunut johonkin tiettyyn autoon, muttet ole varma, onko sen ostaminen järkevää? Ehkä ostaminen ei ole vaihtoehto, mutta oletko ikinä harkinnut huoltoleasingia?

Suurin hyöty huoltoleasingissa on se, että maksat kuukausittaista leasingvuokraa, joka kattaa kaikki kulut ja riskit. Arval tarjoaa huoltoleasingia niin uusille kuin käytetyillekin ajoneuvoille.

Jokaiselle budjetille on oma ratkaisunsa. Vieraile kotisivuillamme ja lue lisää huoltoleasingista.

Käytetyn auton leasing

Aja enemmän vähemmällä!
Uusi auto kuulostaa houkuttelevalta, mutta sillä on myös hintansa. Käytetyn auton leasing on erittäin hyvä vaihtoehto uuden ajoneuvon sijaan.

Arvalin uudehkot käytetyt ajoneuvot ovat huolella pidettyjä ja perusteellisesti pestyjä ennen toimitusta. Ne tuoksuvat ja tuntuvat kuin uusilta.

Tutustu tarkemmin tällä hetkellä tarjolla oleviin, juuri sinun budjettiisi sopiviin käytettyjen autojen tarjouksiin
Arval BNP Paribas Group

Yhteystiedot

Arval Finland
sme@arval.fi
www.arval.fi
09 8254 1234

2019-06-24T10:13:20+00:00