KILTADIILI

Maksat vain auton käytöstä.

OTA YHTEYTTÄ

ÄLYKKÄÄMPI TAPA AUTOILLA

Haluatko ajaa uudella, turvallisella ja luotettavalla autolla pelkällä kiinteällä kuukausimaksulla ilman yllättäviä menoeriä? Haluaisitko sijoittaa nykyiseen autoosi sitomasi pääoman sinulle tärkeämpiin kohteisiin? Valitse riskitön KiltaDiili ja keskity huoletta vain ajamisen nautintoon.

KiltaDiilissä sinä voit vain voittaa – me otamme riskit puolestasi. KiltaDiilissä et maksa vain uudesta autosta. Kiinteään kuukausimaksuun sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, kesä- ja talvirengassarjat, renkaiden kuntotarkistukset, vaihdot ja säilytys sekä laadukas sijaisauto huoltojen ajaksi. Sopimuksen päätyttyä palautat vain auton meille.

KiltaDiilissä tiedät tarkalleen autoilun kustannukset, etkä joudu huolehtimaan arvonalenemasta tai jäännösarvosta. Joustavan KiltaDiilin avulla ajat aina turvallisesti sekä ekologisesti ja vapautat samalla nykyisen autosi pääoman muihin sinulle tarpeellisiin kohteisiin. Voit siis ajaa aina uudella autolla ja sijoittaa nykyisen autosi arvosta rahaa esimerkiksi asuntoon, keittiöremonttiin tai ulkomaanmatkaan.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, kerromme mielellämme lisää. Tai lue lisää KiltaDiilin sivuilta.

KiltaDiilin autot

Laskemme autolle kiinteän kuukausihinnan sopimuskauden pituuden sekä arvioidun kilometrimäärän mukaisesti. Mikäli luovut samalla nykyisestä autostasi, tarkistamme autosi arvon ja maksamme rahat suoraan tilillesi.

Ota yhteyttä

Lähetä meille tietosi oheisella lomakkeella ja kerro lyhyesti mitä yhteydenottosi koskee. KiltaDiili-asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa KiltaDiili-asiantuntijallemme numeroon 020 1545 840

2019-05-16T14:06:57+03:00