Yksityisleasingin suosituimmat automerkit 2019-01-28T16:31:24+00:00

YKSITYISLEASINGIN
SUOSITUIMMAT
AUTOMERKIT

Kiinnostus hybridejä kohtaan kasvussa

Kilpailuta yksityisleasing
Yksityisleasing oppaat

Yksityisleasing, eli auton pitkäaikainen vuokraaminen, kiinnostaa suomalaisia kasvavassa määrin.

Autotalli.com tarjoaa ainoana verkkopalveluna Suomessa mahdollisuutta kilpailuttaa kaikki merkittävimmät yksityisleasingin palveluntarjoajat nopeasti yhdellä lomakkeella. Käyttäjältä kysytään auton käyttötarpeista ja tiedot lähetetään automaattisesti sopiville autoliikkeille.

Yksityisleasingissa autosta maksetaan kiinteää kuukausihintaa, joka voi sopimuksesta riippuen pitää sisällään myös esimerkiksi huollot, renkaidenvaihdot, vakuutukset ja autopesut. Se on hyvä vaihtoehto autoilijalle, joka arvostaa huolettomia kilometrejä sekä ennakoitavia kustannuksia.

Tuhansien Autotalli.comissa yksityisleasing-kilpailutuksen tehneiden vastauksista selviää, millaiset autot suomalaisia kuukausieräautoilijoita tällä hetkellä kiinnostavat. Tilastoissa on mukana kaikki vuoden 2018 syys-joulukuussa tehdyt kilpailutusvastaukset.

Kysytyimmäksi automerkiksi yksityisleasingissa nousi Volkswagen, jonka automalleista oli kiinnostuneita 33 prosenttia kilpailutuksen tehneistä. Automerkin kohdalla voi valita enintään kolme itseä kiinnostavaa valmistajaa.

Suosituimmat yksityisleasing-automerkit

Automerkki % vastaajista
Volkswagen 33%
Skoda 28%
Volvo 26%
Toyota 25%
Audi 21%
Kia 19%
Ford 19%
BMW 17%
Mercedes-Benz 15%
Opel 11%
Nissan 11%
Hyundai 10%
Seat 7%

Sekä toivotuista automerkeistä että kuukausieristä ilmenee, että yksityisleasing-autoja etsitään laajalti eri hintaluokan menopeleistä. Leasing on ollut suosittua etenkin pienemmän kokoluokan autoissa, mutta suosiotaan ovat kasvattaneet myös suuremmat ja kalliimmat autot. Korimalleista ylivoimaisesti etsityin on farmari, mutta myös katumaasturia etsii joka neljäs.

Täyssähköautot eivät yksityisleasing-kilpailutuksessa vielä juurikaan erotu kahden prosentin osuudella, mutta kiinnostus hybridiautoja kohtaan on osoittautunut suureksi. Sähkö- ja polttomoottorin yhdistelmästä on kiinnostunut 20 prosenttia kilpailuttajista. Se ylittää jopa dieselin kysynnän (18 %). Bensiinikäyttöisten autojen osuus on ylivoimaisesti suurinta (57 %).

Kiristyvä kilpailu yksityisleasingia tarjoavien yritysten välillä saattaa tarjota mielenkiintoisia löytöjä kuluttajalle. Esimerkiksi premium-tasoista Jaguar E-Pace -katumaasturia tarjotaan tällä hetkellä 399 euron kuukausierällä. Pienempää käyttöautoa etsivälle hyvä vaihtoehto voi löytyä esimerkiksi Ford Fiestasta, jota löytyy esimerkiksi hyvällä Titanium-varustelulla 238 euroa / kk. Tilavista farmariautoista löytyy esimerkiksi Kia Ceed 260 euron kuukausierällä.

Katso ajankohtaisia yksityisleasing-löytöjä mallilistauksesta