Yritysleasing 2020-02-27T16:48:05+03:00

YRITYSLEASING

Yritysleasing voi tarkoittaa vain leasing rahoitusta yrityksille tai se voi olla kokonaisvaltainen huoltoleasing-palvelu. Alla näet listan yritysleasingia tarjoavista yrityksistä.

Kilpailuta yritysleasing
Leasing-oppaat
Palveluntarjoajat

Mitä on yritysleasing?

Yritysleasing on vaivaton tapa rahoittaa auto pidemmäksi aikaa. Huoltoleasingsopimuksessa määritellään oletettu ajon määrä, jonka mukaan muodostuu myös kuukausimaksujen suuruus. Rahoitusleasingissa on sen sijaan rajoittamattomat kilometrit, jolloin auton jännösarvovastuu jää yritykselle itselleen.

Yritysleasing-auto voi olla tavallinen henkilöauto tai pakettiauto. Jotta saat autollesi haluamasi kilpailukykyisen hinnan, kannattaa vertailla eri paketteja ja niiden palveluita kilpailuttamalla niitä meidän kautta.

Kilpailuta yritysleasing

Kilpailuta yritysleasing

Oletko yrityksesi autoasioiden päättäjä? Pyydä yritysleasing-tarjous kauttamme. Teemme yhteistyötä Arvalin, Autokeskuksen, Auto-Sunin, Laakkosen, Laatuauto Tampereen, Leasecomin, Leadeqin, Secto Automotiven ja Vehon kanssa. Pyydä tarjous vaikka heti, se on täysin ilmaista!

Kilpailuta leasing

Uusimmat artikkelit

Yritysleasing kumppanit

Tutustu alla oleviin kumppaneihimme, joiden kautta voit tehdä leasing-sopimuksen. Nämä yritykset tarjoavat rahoitusleasingia, huoltoleasingia tai muita leasingpalveluja. Ole rohkeasti yhteydessä, jos yritysleasing-autoilu kiinnostaa!

Arval

For the many journeys in life.
Arval on luotettava leasingpalveluiden tarjoaja 29 maassa, noin 1.2 miljoonan auton autokannalla, 30 vuoden kokemuksella sekä 7000 mahtavalla työntekijällä, jotka huolehtivat sinusta ja autokannastasi, oli kyseessä sitten työsuhde- tai hyötyajoneuvo.

Secto Automotive

Secto Automotive on suurin kotimainen yritysautoilun palvelutalo. Markkinoiden laajimman palveluvalikoiman ansiosta pystymme vastaamaan jokaisen yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin yrityksen kokoluokasta riippumatta.

Laakkonen Yritysmyynti

9 automerkin uutuudet ja noin 2000 vaihtoautoa.

Leadeq

Leadeq Auto Leasing Oy on suomalainen autojen leasingratkaisuihin ja hallinnointipalveluihin keskittynyt yritys, jonka kotipaikkana toimii Pohjois-Pohjanmaa.

Autolle.com

Räätälöimme yrityksenne tarpeisiin sopivat palvelut yritysautojenne hankintaan, ylläpitoon ja jälleenmyyntiin. Leasingratkaisumme on joustava ja monipuolinen.

Veho yritysmyynti

Yritysmyyntiä hoitava organisaatiomme tekee teille räätälöidyn sopimuksen, tarvitsetpa sitten kaksi tai kaksikymmentä autoa, tarpeeseen jos toiseen.

Laatuauto Tampere

Unelma-autoja jo vuodesta 1989. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme Lahdesjärvelle Tampereelle! Meiltä löydät laadukkaita tyylillesi sopivia autoja kohtuuhintaan.

Lease Com

Lease Com Finland on hyötyajoneuvorahoituksen ammattilainen.

Auto-Suni yritysmyynti

Merkit Citroen, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz ja Skoda. Toimipisteet Imatra, Kotka, Kouvola ja Lappeenranta.

Katso kaikki palveluntarjoajat