Myy autosi

Rajattomasti ilmoitusaikaa ilmaiseksi
Helppo ja nopea ilmoituksen jättö, oikeasti!
Vahtiviestit potentiaalisille ostajaehdokkaille
Asiakastuki apunasi
Vinkit auton myyntiin
Valmis kauppakirjapohja
Ilmoitukselle lisänäkyvyyttä mm. Iltalehti.fi:ssä.
Ei rekisteröitymistä!
Rekisteröitymällä saat käyttöösi Omatallin palvelut.

Saammeko olla avuksi autosi myynnissä ?

Kumppanimme Suomen Autopalvelin tarjoaa kaikki autoliikepalvelut yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan yhdestä paikasta. Tiesitkö esimerkiksi, että merkittävä osa yli 10.000 €:n autoista myydään osamaksurahoituksella? Tai että ostajien mielestä suurin syy olla ostamatta yksityishenkilöltä on mahdolliset riskit liittyen auton kuntoon? Näihin ja moniin muihin myyntiä helpottaviin asioihin saat ratkaisun kumppanimme Autopalvelimen kautta.

KÄYTETYN AUTON MYYNTI KÄY NÄIN

Auto ja kuvat kuntoon ennen myynitä
Pese auto sisältä ja ulkoa. Puhdas ja kiiltävä auto on omiaan nostattamaan ostajan autokuumetta! Ota auton kuvat hyvässä valaistuksessa edestä, takaa, sivuilta ja auton sisätiloista. Mieti autoa kuvatessasi, miltä auto näyttää ja millaisen auton itse haluaisit ostaa.Voit lisätä ilmoitukseen 10 kuvaa. Valitse paras ja myyvin kuva pääkuvaksi.


Aseta autollesi hinta
Tee Autotalli.comista vastaavista autoista vaihtoautohaku (merkki, malli, tyyppi, vuosimalli, mittarilukema, polttoaine jne) ja tarkista millaista hintaa voisit autostasi pyytää.


Tee ilmainen ilmoitus
Hyvä ilmoitus huomataan. Kerro autostasi rehellisesti ja myyvästi. Kirjallinen kuvaus kannattaa tehdä huolellisesti sekä panostaa teknisten tietojen ja varusteiden täyttämiseen. Aikaasi säästää, kun vain tiedät autostasi vuosimallin, merkin, mallin ja tyypin, niin me täytämme ilmoituksen tekniset- ja varustetiedot puolestasi. Helppoa kuin mikä! Huomioi, että mitä tarkemmat tiedot autosta tallennetaan, sen paremmin auto löytyy vaihtoautohaulla. Ole selkeä ja myyvä. Hyvät kuvat viimeistelevät ilmoituksen.


Paranna ilmoituksen houkuttelevuutta tunnistautumalla verkkopankkitunnuksin (vain rekisteröityneelle käyttäjälle). Tällöin myyjä vahvistaa henkilöllisyytensä ja lisää ostajan silmissä luotettavuuttaan.

Autotalli.comissa ilmoitat ilmaiseksi ja ilmoitus on veloituksetta voimassa kunnes saat autosi myytyä.

Vastaa yhteydenottoihin ja ostotarjouksiin.

Tee kaupat! Kun pääset hieromaan ostajan kanssa kauppaa, näillä vinkeillä kaupanteko sujuu varmasti ja turvallisesti.

Anna auton ostajalle auton rekisteröintitodistuksen ilmoitus-ja tekninen osa.Jos rekisteröintitodistus on hukkateillä, hae uusi katsastusasemalta. Älä allekirjoita ilmoitusosaa, ellei siihen ole merkitty ostajaa ja luovutuspäivää.

Ota huomioon ajoneuvovero kauppasopimuksessa ja kauppahinnassa.

Ota kopio täytetyn rekisteröintitodistuksen ilmoitusosasta tai täytä saman-sisältöinen erillinen luovutuskirja . Jos ostaja ei tee rekisteri-ilmoitusta määräajassa, voit tehdä luovutusilmoituksen katsastusasemalla tai vakuutus-yhtiössä. Luovutuskirja jää myyjälle todistukseksi auton luovutuksesta.

Auton omistusoikeus siirtyy luovutusasiakirjan allekirjoittamisella,ei rekisterimerkinnällä.

Älä luovuta autoa ostajalle ennen maksua. Kuitti kauppasummasta on hyvä jäädä molemmille kaupan osapuolille.

Auton kauppakirja ei ole lain mukaan pakollinen asiakirja, mutta se kuitenkin kannattaa tehdä kirjallisesti. Kauppakirjassa määritellään kaupan osapuolet, kaupan kohde ja hinta sekä muut ehdot.

Vältä lähettämästä ostajalle auton asiakirjoja sähköisessä muodossa.

Kaupat tehty,poista ilmoitus


Rekisteröitynyt käyttäjä: Kirjaudu palveluun ja poista ilmoitus Omatallin Omat autot-sivulta.

Ilmoittaja, joka ei ole rekisteröitynyt: Mene tarkastelemaan ilmoitustasi, siirry ilmoituksen muokkaukseen ja poista ilmoitus.Pääset myös suoraan Autotalli.comin etusivulta ”Kirjaudu sisään” -linkistä poistamaan ilmoituksen.Myös sähköpostiin lähetetyssä ilmoituksen aktivointiviestissä on linkki, josta ilmoituksen voi poistaa.Ilmoituksen poistamiseen tarvitset auton rekisterinumeron ja ilmoituskohtaisen salasanasi.

Asiakastuki

Asiakastuessamme
on apunasi ja vastaamassa
kysymyksiin arkisin klo 10-16
 
palaute autotalli.com