Auton myyminen: Jätä ilmainen ilmoitus ja tee nopeat autokaupat. Myy käytetty auto meillä | Autotalli.com
Jätä ilmainen ilmoitus

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi

Myy autosi

Rajattomasti ilmoitusaikaa ilmaiseksi
Helppo ja nopea ilmoituksen jättö, oikeasti!
Vahtiviestit potentiaalisille ostajaehdokkaille
Asiakastuki apunasi
Vinkit auton myyntiin
Valmis kauppakirjapohja
Ilmoitukselle lisänäkyvyyttä mm. Iltalehti.fi:ssä.
Ei rekisteröitymistä!
Rekisteröitymällä saat käyttöösi Omatallin palvelut.

KÄYTETYN AUTON MYYNTI KÄY NÄIN

Auto ja kuvat kuntoon ennen myyntiä
Pese auto sisältä ja ulkoa. Puhdas ja kiiltävä auto on omiaan nostattamaan ostajan autokuumetta! Ota auton kuvat hyvässä valaistuksessa edestä, takaa, sivuilta ja auton sisätiloista. Mieti autoa kuvatessasi, miltä auto näyttää ja millaisen auton itse haluaisit ostaa.Voit lisätä ilmoitukseen 10 kuvaa. Valitse paras ja myyvin kuva pääkuvaksi.


Aseta autollesi hinta
Tee Autotalli.comista vastaavista autoista vaihtoautohaku (merkki, malli, tyyppi, vuosimalli, mittarilukema, polttoaine jne) ja tarkista millaista hintaa voisit autostasi pyytää.


Tee ilmainen ilmoitus
Hyvä ilmoitus huomataan. Kerro autostasi rehellisesti ja myyvästi. Kirjallinen kuvaus kannattaa tehdä huolellisesti sekä panostaa teknisten tietojen ja varusteiden täyttämiseen. Aikaasi säästää, kun vain tiedät autostasi vuosimallin, merkin, mallin ja tyypin, niin me täytämme ilmoituksen tekniset- ja varustetiedot puolestasi. Helppoa kuin mikä! Huomioi, että mitä tarkemmat tiedot autosta tallennetaan, sen paremmin auto löytyy vaihtoautohaulla. Ole selkeä ja myyvä. Hyvät kuvat viimeistelevät ilmoituksen.


Paranna ilmoituksen houkuttelevuutta tunnistautumalla verkkopankkitunnuksin (vain rekisteröityneelle käyttäjälle). Tällöin myyjä vahvistaa henkilöllisyytensä ja lisää ostajan silmissä luotettavuuttaan.

Autotalli.comissa ilmoitat ilmaiseksi ja ilmoitus on veloituksetta voimassa kunnes saat autosi myytyä.

Vastaa yhteydenottoihin ja ostotarjouksiin.

Tee kaupat! Kun pääset hieromaan ostajan kanssa kauppaa, näillä vinkeillä kaupanteko sujuu varmasti ja turvallisesti.

Kun myyt auton, anna ostajalle joko sähköisesti luomasi varmenne tai voimassaoleva auton rekisteröintitodistuksen ilmoitusosa. Tarvittaessa saat uuden ilmoitusosan Trafin sähköisistä palveluista tai katsastusasemalta. Älä allekirjoita ilmoitusosaa, ellei siihen ole merkitty ostajaa ja luovutuspäivää.

Ota huomioon ajoneuvovero kauppasopimuksessa ja kauppahinnassa.

Vältä lähettämästä ostajalle auton asiakirjoja sähköisessä muodossa.

Älä luovuta autoa ostajalle ennen maksua. Myös koeajolla myyjän on hyvä olla itse mukana. Kuitti kauppasummasta tulee jäädä molemmille kaupan osapuolille.

Tee ostajan kanssa autosta kauppakirja. Kauppakirjassa määritellään kaupan osapuolet, kaupan kohde ja hinta sekä muut ehdot. Voit tehdä myös luovutuskirjan. Auton luovutuskirja / kauppakirja tehdään molemmille kaupan osapuolille.

Kuitti sekä myyjän ja ostajan allekirjoittama kauppa- tai luovutuskirja todistaa kaupan ja auton omistusoikeuden siirtymisen. Omistusoikeus ei siirry rekisterimerkinnällä.

Kun auto on luovutettu ostajalle, tee luovutusilmoitus Trafin sähköisissä palveluissa. Voit tehdä luovutusilmoituksen myös katsastusasemalla tai vakuutusyhtiössäsi. Jos ostaja ei tee rekisteri-ilmoitusta määräajassa eli viimeistään seitsemän päivän kuluttua omistusoikeuden siirtymisestä, luovutusilmoitus kannattaa tehdä.

Lue lisää käytetyn auton myymisestä sekä sähköisestä asioinnista Trafin sivuilta.


Kaupat tehty, poista ilmoitus

Rekisteröitynyt käyttäjä: Kirjaudu palveluun ja poista ilmoitus Omatallin Omat autot-sivulta.

Ilmoittaja, joka ei ole rekisteröitynyt: Mene tarkastelemaan ilmoitustasi, siirry ilmoituksen muokkaukseen ja poista ilmoitus.Pääset myös suoraan Autotalli.comin etusivulta ”Kirjaudu sisään” -linkistä poistamaan ilmoituksen.Myös sähköpostiin lähetetyssä ilmoituksen aktivointiviestissä on linkki, josta ilmoituksen voi poistaa.Ilmoituksen poistamiseen tarvitset auton rekisterinumeron ja ilmoituskohtaisen salasanasi.

Asiakastuki

Asiakastuki
on apunasi ja vastaamassa
kysymyksiin arkisin klo 10-16
 
palaute autotalli.com
Sammio
Alma MediaPartners Oy © Alma Mediapartners Oy
Autouutiset muissa Alma Median verkkopalveluissa
Iltalehti.fi autot | Kauppalehti.fi autot | Aamulehti.fi autot
Kilpailuta autohuolto
AutoJerry.fi
Vertaile ja varaa katsastus:
Katsastushinnat.fi