Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Autoliike

Bilar99 Espoo

Bilar99 Espoo
https://bilar99e.fi/
Nihtisillankuja 5
02630 Espoo
Puh. 09 3152 3560
espoo@bilar99e.com
Lisätiedot
Bilar99e Oy - Odotukset ylittävä autokauppa! Bilar99e on nopeasti ja vakaasti kasvava käytettyihin autoihin erikoistunut usean toimipisteen autoliikeketju. Yhteinen päämäärämme on tehdä autokauppaa uudella raikkaalla tavalla, niin että pystymme ylittämään asiakkaan odotukset autokaupassa! Nykyään vaihtoautovarastomme kattaa noin 1000 myytävää autoa, mistä suuri osa on sähkö- ja hybridiautoja. Keskitymme pääosin ekologisiin uudehkoihin autoihin. Asiakaslähtöisyys on suurin valintamme. Tavoitteenamme on tarjota autokaupan paras asiakaskokemus, jota mittaamme jokaisessa toteutuneessa kaupassa tyytyväisyyskyselyllä. Lisäksi tavoitteemme on olla Suomen halutuin työnantaja. Haluamme olla aidosti asiakkaan välittävä elämänkumppani. Tämä tarkoittaa sitä, että rakennamme asiakkaidemme kanssa pitkiä asiakassuhteita niin, että auto vaihtuu meillä myös seuraavilla kerroilla ja saamme jatkuvasti paljon suositusten kautta tulleita asiakkaita. Tervetuloa Bilarille - Odotukset ylittävään autokauppaan!

Myyjät


Espoo Myynti
Uusien ja vaihtoautojen myyjä
+358 9 3152 3560
09 3152 3560
espoo@bilar99e.com

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin