Special Mobil, Tammisaari - Autoliikkeet | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Autoliike

Special Mobil, Tammisaari

Special Mobil, Tammisaari
https://specialmobil.fi/
Teknikontie 7
10600 TAMMISAARI
Ma-Pe: 09.00-17.00, La: 10:00-14:00
Puh. +358192802800
Fax. +35819-2415036
info@specialmobil.fi
Merkkiedustukset
Lisätiedot
Special Mobil on vakiintunut perheyritys isolla intohimolla auto-alaa kohti. Tom Nylund perusti yrityksen vuonna 1995 ja ensimmäinen autoliike avattiin Karjaalla. Vain vuotta myöhemmin liike muutti Horsbäckiin Raaseporissa, ja siellä voit käydä autojamme tutustumassa vielä tänä päivänä, 25 vuotta myöhemmin. Nykyään yritystä johtaa perustajan poika, Niklas Nylund. Niklas on siis kolmannen sukupolven autokauppias, sillä hänen isoisänsä aloitti autojen myymisen jo 60-luvulla. Special Mobilillä asetamme laadun etusijalle, ja meiltä löydät laajan valikoiman ajoneuvoja, perhe-autoista urheiluautoihin. Joka vuosi noin 1000 autoa löytää omistajansa meidän katon alla, ja pyrimme antamaan jokaiselle ostajalle parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Panostamme voimakkaasti asiakaspalveluumme. Olemme ylpeitä osaavasta ja palveluhenkisestä henkilökunnastamme. Pyrimme jatkuvasti kehittymään ja parantamaan asiakkaidemme ostokokemuksia ja uskomme että menestyksemme johtuu suuressa määrin asiakaslähtöisestä lähestymistavastamme. Tänään yritys työllistää kahdeksan henkilöä. Taataksemme laajan valikoiman sekä uusia autoja, että vaihtoautoja olemme luoneet kattavan verkoston yhteistyökumppaneja koko Euroopassa. Tästä johtuen voimme esitellä asiakkaillemme ainutlaatuisen ja monipulisen vaihtoautotarjonnan. Ole yhteydessä jo tänään!

Myyjät

Myyntipäällikkö

Fredrik Simola
Myyntipäällikkö
Vaihtoautomyyjä
019 280 2831
fredrik.simola@specialmobil.fi

Martin Impola
Vaihtoautomyyjä
019 2802829
martin.impola@specialmobil.fi
TJ

Niklas Nylund
TJ
Vaihtoautomyyjä
019 2802832
niklas.nylund@specialmobil.fi

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin