Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com


Uudet Heti ajoon -autot

Autotalli.com
Heti Ajoon -autot tunnistat tästä merkistä

Kuukausien toimitusaika uuteen autoosi? Ei kiitos! Uuden Heti ajoon -auton saat allesi jo muutamassa päivässä.

Heti ajoon –autot ovat maahantuotuja, valmiiksi varusteltuja, rekisteröimättömiä ja ajamattomia uusia autoja. Koska autot ovat jo autoliikkeiden tai maahantuojien varastoissa, toimitusajat ovat erittäin lyhyitä verrattuna tilattaviin uusiin autoihin, joiden toimitusajat voivat olla jopa useita kuukausia.

Heti ajoon –autot löytyvät pikahausta ja uusien autojen hausta. Heti ajoon -autot voit listata samalle listalle tilattavien uusien autojen kanssa tai rajata haun koskemaan vain Heti ajoon -autoja.

Heti ajoon -auton kohdesivulla autosta ilmoitetaan tekniset tiedot, hintatiedot, valmiiksi asennetut lisävarusteet ja myyjän yhteystiedot. Jos auto on saatavissa useammasta liikkeestä, näytetään kaikkien jälleenmyyjien tiedot kohdesivulla. Autosta näytetään autoliikkeen toimittama kuva, mutta mikäli kuvaa ei ole, näytämme esimerkkikuvan vastaavasta uudesta autosta.

Katso tästä Heti Ajoon -autot>>


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin