Vertailu 2020-01-08T09:36:32+03:00

YKSITYISLEASING VERTAILU

Auton voi joko omistaa tai vuokrata. Mutta millaisia kustannuksia auton omistamiseen liittyy?
Entä mitä vaihtoehtoja auton omistamiselle on?

OMA AUTO VAI YKSITYISLEASING?

Katso laskelma

Kannattaako autoa omistaa? Esimerkkilaskelmamme näyttää, mitä kustannuksia syntyy auton omistamisesta ja auton vuokraamisesta (yksityisleasing) neljässä vuodessa.

Katso laskelma

AUTOILUN
KUSTANNUKSET

Kokeile laskuria

Laskurimme näyttää paljonko auton pitäminen maksaa, paljonko auton arvo alenee tarkastelujaksolla ja mitä auton arvosta jää lopulta itselle.

Kokeile laskuria

LEASINGIEN
VERTAILU

Katso vertailu

Leasing-sopimukset eroavat paljon niin hinnaltaan kuin sisällöltään. Mitä joustavampi sopimus on ja mitä enemmän palveluja se sisältää, sitä kalliimpi sopimus yleensä on.

Katso vertailu

Yksityisleasing

Leasing tarkoittaa auton pitkäaikaista vuokrausta. Yksityisleasingilla tarkoitetaan mallia, jossa yksityishenkilö vuokraa auton omaan käyttöönsä. Se on perinteisesti ollut yritysten ja työsuhdeautoilijoiden yksinoikeus, mutta autoliikkeet ovat ruvenneet tarjoamaan sitä kasvavissa määrin myös yksityisille autoilijoille. Yksityisleasingsopimukset tehdään tyypillisesti 2-4 vuodeksi.

Leasingauto vai oma auto?

Autoleasing on houkutteleva malli autoilijoille, jotka arvostavat mutkattomuutta ja riskittömyyttä. Leasingsopimus pitää yleensä sisällään ajo-oikeuden lisäksi vakuutuksen, huollot ja renkaanvaihdot. Käyttäjä saa ajettavakseen uuden auton ilman huolta jälleenmyyntiarvon säilymisestä, sillä leasingin myöntävä autoliike ottaa riskin kantaakseen. Sopimuskauden päätyttyä on vaivatonta ottaa käyttöön uusi auto uudella sopimuksella. Yksityisleasing on tyypillisesti edullisin vaihtoehto autoilijalle, jolle ei ole vielä kertynyt autovakuutuksen bonuksia.

Leasingautoilun kustannuslaskuri ja kilpailutus

Autotalli.comin kautta voit vertailla eri palvelutarjoajien hintoja leasingautojen listauksessa sekä vertailla oman auton arvon alenemista ja muita kustannuksia kätevällä auton arvo- ja kustannuslaskurilla. Muistathan, että hinnat muuttuvat jatkuvasti, joten lopulliset hinnat selviävät autoliikkeen tekemästä yksityisleasingtarjouksesta.

Autotalli.comin hintavertailussa voit verrata oman auton ja yksityisleasingin kustannuksia.