Yritysleasing 2019-04-05T13:10:23+00:00

YRITYSLEASING

Yritysleasing voi tarkoittaa vain leasing rahoitusta yrityksille tai se voi olla kokonaisvaltainen huoltoleasing-palvelu. Alla näet listan yritysleasingia tarjoavista yrityksistä.

Kilpailuta yritysleasing
Leasing-oppaat
Palveluntarjoajat

Mitä on yritysleasing?

Yritysleasing on vaivaton tapa rahoittaa auto pidemmäksi aikaa. Huoltoleasingsopimuksessa määritellään oletettu ajon määrä, jonka mukaan muodostuu myös kuukausimaksujen suuruus. Rahoitusleasingissa on sen sijaan rajoittamattomat kilometrit, jolloin auton jännösarvovastuu jää yritykselle itselleen.

Yritysleasing-auto voi olla tavallinen henkilöauto tai pakettiauto. Jotta saat autollesi haluamasi kilpailukykyisen hinnan, kannattaa vertailla eri paketteja ja niiden palveluita kilpailuttamalla niitä meidän kautta.

Kilpailuta yritysleasing

Kilpailuta yritysleasing

Oletko yrityksesi autoasioiden päättäjä? Pyydä yritysleasing-tarjous kauttamme. Teemme yhteistyötä Autokeskuksen, Avisin, LeasePlanin, Secton ja Vaihtoplussan kanssa. Pyydä tarjous vaikka heti, se on täysin ilmaista!

Kilpailuta leasing

Yritysleasing kumppanit

Tutustu alla oleviin kumppaneihimme, joiden kautta voit tehdä leasing-sopimuksen. Nämä yritykset tarjoavat rahoitusleasingia, huoltoleasingia tai muita leasingpalveluja. Ole rohkeasti yhteydessä, jos yritysleasing-autoilu kiinnostaa!

Arval

We care about cars. We care about you.
Arval on luotettava leasingpalveluiden tarjoaja 29 maassa, noin 1.2 miljoonan auton autokannalla, 30 vuoden kokemuksella sekä 7000 mahtavalla työntekijällä, jotka huolehtivat sinusta ja autokannastasi, oli kyseessä sitten työsuhde- tai hyötyajoneuvo.

Autolle.com

Räätälöimme yrityksenne tarpeisiin sopivat palvelut yritysautojenne hankintaan, ylläpitoon ja jälleenmyyntiin. Leasingratkaisumme on joustava ja monipuolinen.

LeasePlan

LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 75 hengen voimin. Hallinnoimme Suomessa yli 23 500 ajoneuvoa yli 800 asiakasyrityksessä.

Autokeskus Yritysmyynti

Merkkiedustuksemme ovat BMW, Citroën, Ford, Nissan, ŠKODA ja Peugeot.

Secto Automotive

Tänä päivänä meillä on kunnia palvella 2 500 asiakasyritystä. Suomen teillä liikkuu yli 7 000 autoa jotka ovat hellässä hoivassamme. Asiakkaidemme tarpeista huolta pitää 80 motivoitunutta ammattilaista.

Lease Com

Lease Com Finland on hyötyajoneuvorahoituksen ammattilainen.

Katso kaikki palveluntarjoajat