Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Citroën C4 Picasso 2013

Citroënin viisipaikkainen C4 Picasso on uudistunut. Uuden perusrakenteen käyttö on mahdollistanut tilat, jotka ovat täysin vertailukelpoisia myös ylemmän keskiluokan farmariautojen kanssa. Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa esitellään myös isompi seitsemänpaikkainen Grand C4 Picasso.
Autoesittely Citroën C4 Picasso 2013

C4 Picasso on ensimmäinen Citroën-malli joka hyödyntää uutta EPM2-pohjarakennetta. Moneen automalliin ja kokoluokkaan mukautuvan pohjarakenteen edut ovat parhaimmillaan 140 kilolla keventynyt kokonaismassa, pidemmän akselivälin tuoma lisätila niin matkustajille kuin tavaroillekin sekä uudelleen suunnitellun jousituksen tuoma jämäkkä ajotuntuma.

Luokassaan Citroën C4 Picasso tarjoaa mallista riippuen myös ennennäkemättömiä varusteita, kuten mm. 7”- kosketusnäytön yhdistettynä 12” personoitavaan HD-panoraamanäyttöön, 3D LED-takavalot, kadunvarsi- ja taskupysäköintiautomatiikan, aktiviisen vakionopeudensäätimen, katveavustimen, kaistavahdin ja 360° Vision kamerajärjestelmän. Vakiovarusteita kaikissa maileissa ovat myös ohjelmoitava vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä bluetoothR- handsfree-valmius.



Tilat ja varustetasot

Citroën C4 Picasso tarjoaa tilaa viidelle hengelle. Takaistuimet ovat kaikki erikseen säädettäviä ja samankokoisia. Varustetasoja on neljä: Attraction, Confort, Intensive ja Exclusive. Kaikissa neljässä varustetasossa etumatkustajilla on käytettävissä säädettävät kyynärnojat ja takamatkustajilla etuistuinten selkänojiin asennetut lentokonepöydät. Kolmas Intensive-varustetaso lisää mukavuutta takasivuikkunoiden aurinkoverhoilla ja pituussuuntaan säädettävillä takaistuimilla. Korkein Exclusive-varustetaso sisältää lisäksi hierovat etuistuimet, Relax-pääntuet kaikilla istuimilla ja vain loistoautoissa aikaisemmin esitellyn sähköisesti säädettävän säärituen etumatkustajalle.



Reilujen matkustamotilojen lisäksi uusi Citroën C4 Picasso tarjoaa paljon helposti käytettävää tavaratilaa. Takaistuinten ollessa normaaliasennossaan tilaa löytyy 537 litraa VDA-normin mukaan mitattuna. Parhaimmillaan tavaroille on tilaa 1709 litraa eli lähes kaksi kuutiometriä.

Moottorivaihtoehdot

Moottorivaihtoehtoina on kaksi bensiini- ja kaksi dieselmoottoria. Bensiinivaihtoehdot ovat 1,6-litrainen VTi 120 tai ahdettu 1,6-litrainen THP 156.

Dieselmoottorivaihtoehdot ovat myöd 1,6-litraisia. Pienempitehoinen on HDi ja e-HDi 92 ja tehokkaampi HDi 115. Niin bensiini kuin dieselmoottoreiden yhteydessä ilmoitettava luku kertoo kunkin vaihtoehdon tuottaman hevosvoimamäärän.



Malliston CO2- päästöiltään pienin malli on 6-portaisella uudella ETG-automaattivaihteistolla varustettu e-HDi 92, jonka päästöt jäävät 98 grammaan/km. Kaikkien moottorien CO2-päästöt liikkuvat 98 g – 145 g välillä.

Citroën C4 Picasson bensiinimalliston hinnat alkavat 24 996,14 eurosta ja dieselmalliston 25 994,81 eurosta. Kallein versio on THP 156 Exclusive, 35 999 euron suositushinnalla.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin