Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Mercedes-Benz V-sarja 2014

Tarvitsee autoa sitten nopeaan kauppareissuun, koko perheen viikonloppulomareissuun tai kuljetat mukana polkupyörää tai muita isoja harrastevälineitä, voi tulevaisuudessa mielenkiintoa herättää Mersun tuore V-sarja.
Autoesittely Mercedes-Benz V-sarja 2014

Uudesta V-sarjasta tulee tarjolle kaksi varustetasoa (V-sarja sekä V-sarja Avantgarde), Sports- ja Interior Design –lisävarustepaketit, pidemmän ja lyhyemmän akselivälin versiot, kolme koripituutta 4895 millistä 5370 milliin, kolme moottorivaihtoehtoa sekä monipuolinen valinnaisvarustevalikoima.

V-sarjan korimuotoilua luonnehtivat V-mallinen konepelti, rohkeasti muotoillut ajovalot sekä kuperien ja koverien pintojen muotoilu auton kylkilinjoissa. Ensi kertaa tässä autoluokassa V-sarjaan saa valinnaisvarusteena ajotilanteen mukaan säätyvät led-ajovalot.

Kojelaudassa huomio kiinnittyy vapaasti seisovaan monitoiminäyttöön. Monitoimiohjauspyörässä on 12 toimintonäppäintä sekä Direct Select –valitsin. Audio 20 CD –järjestelmän yhteydessä autossa on Touchpad-kosketuslevy. Saatavana ovat myös Comand Online –järjestelmä, Linguatronic-puheohjaus sekä surround-tason Burmester-äänentoisto 16 kaiuttimella.



Valinnaisvarusteena saa 4-portaisen ristiselän tuen sekä nahkaistuimet aktiivisella ilmastoinnilla. Vakiovarusteena on Tempmatic-ilmastointi. Ilmastoinnin teho ja puhallussuunta vaihtelevat valitun säätötason mukaisesti. Valinnaisvarusteena autoon saa Thermotronic-täysautomaatti-ilmastoinnin, jonka tasot ovat FOCUS, MEDIUM ja DIFFUSE.

Istuinjärjestelyissä valinnanvaraa

Matkustamossa vakiovarusteena on neljä käsinojallista erillisistuinta, jotka on järjestetty kahteen riviin ja voidaan taittaa eteenpäin, jotta takariville pääseminen on helpompaa. Penkit ovat myös kevyesti siirrettävissä ja poistettavissa tarpeen mukaan. Ensimmäisen rivin istuinten väliin on saavana taittuvat, 34 x 43 sentin kokoiset pöydät, joissa on kaksi mukinpidikettä.

Matkustamon istuinriveille on saatavana myös kahden- tai kolmenistuttavat istuimet erikseen taittuvilla selkänojilla. Tällöin auto on enimmillään 8-paikkainen. V-sarjassa voi myös yöpyä, sillä tätä varten on tarjolla kolmenistuttava takapenkki yksiosaisella taittuvalla korkealla selkänojalla. Tällöin autoon muodostuu vuodetila, jonka koko on – auton pituudesta riippuen ­– 203 x 135 cm tai 193 x 135 cm. Kaikki istumapaikat on aina varustettu kolmipisteturvavöillä ja istuimia voidaan liikuttaa eteen ja taakse lattiakiskoja pitkin.



Matkatavaroiden käsittelyä helpottaa V-sarjan avautuva takalasi (vakiovaruste V-sarjan Avantgarde-versiossa), jonka kautta autoa voidaan lastata ja purkaa avaamatta koko takaluukkua. Tavaratilan tilanjakajan päälle voi kuormata 50 kiloa tavaraa, ja tavaratilasta löytyy myös kaksi taittuvaa ostoskoria. Sähköisesti avautuva ja sulkeutuva Easy-Pack-takaluukku on saatavana valinnaisvarusteena.

Voimanlähteet

V-sarjan moottorivalikoima perustuu aluksi taloudelliseen 2,1-litraiseen turbodieseliin, joka on saatavana kolmena eri tehoversiona: 136 hv (V 200 CDI), 163 hv (V 220 CDI) ja 190 hv (V 250 BlueTEC). Yhdistetyt kulutukset ovat 5.7 – 6.1 l/100 km ja CO2-päästöt 149-159 g/km.

V 250 BlueTEC –mallissa moottorin suoritusarvot vastaavat lukuja, joihin aikaisemmin päästiin 3-litraisella V6-turbodieselmoottorillla. V 250 BlueTEC –mallissa vakiovarusteena on 7G-Tronic Plus –automaattivaihteisto Direct Select –valitsimella ja ohjauspyörän vaihdevalitsimilla. Muihin versioihin sama vaihteisto on tarjolla valinnaisvarusteena.



V-sarja on luokassaan ainoa automalli, jossa automaattivaihteiston yhteydessä on Agility Select –toiminto. Kuljettaja voi napin painalluksella valita neljä ajo-ohjelmaa: taloudellisen, mukavuuspainotteisen. urheilullisen tai manuaalisen. Moottorin, kaasupolkimen ja vaihteiston vaste ja toiminta säätyvät valitun ohjelman mukaisesti. V 250 CDI-mallissa Sport-, Comfort- ja Manual-ohjelmissa moottori tuottaa 10 kW ja 40 Nm hetkellisen lisätehon ja –väännön.

Mercedes-Benzin uuden V-sarjan asiakastoimitukset alkavat kesäkuussa. Lanseerausvaiheessa tarjolla on keskipitkä versio, jonka kokonaispituus on 5140 milliä ja akseliväli 3200 milliä. V-sarjan hinnat vahvistetaan maaliskuussa. V-sarjan normaali ja pitkä koriversio liittyvät mallistoon myöhemmin.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin