Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Frankfurtin autonäyttely 2013: Audi

Audin esiintyminen Frankfurtin autonäyttelyssä on kerrasta toiseen eräs näyttävimmistä. Merkki rakentaa aina erilaisen väliaikaisen rakennuksen hallien välissä olevalle aukiolle. Tilaa on rajallisesti, joten osasto on yleisöpäivinä hyvin ruuhkainen.
Frankfurtin autonäyttely 2013: Audi

 

A3-mallistoon esiteltiin Cabriolet odotettua nopeammin. Kangaskattoinen malli on 18 cm pidempi kuin edeltävä malli ja nyt ulkonäkö on hyvin sopusuhtainen. Painoa on 50 kg aikaisempaa vähemmän ja tavaratilaa 60 litraa enemmän. Tavaratila onkin käyttökelpoisempi kuin useimmissa kilpailijoissa. Takaistuin on yhtä ahdas ja soveltuu käytännössä vain pienille lapsille. Kattoa voi käyttää 50 km/h nopeuteen saakka. Moottorivalikoima ulottuu 110 hv dieselistä 300 hv S3:een.



A8 on saavuttanut neljän vuoden iän, joten nyt oli faceliftin vuoro. Uuden sukupolven LED-Matrix -ajovalot ovat näyttävät, äänieristystä on parannettu ja luonnollisesti moottorivalikoimaa viritetty taloudellisemmaksi, vaikka lähes kaikissa tehoa on entistä enemmän. Suosituin 3.0 TDI on nyt 258-hevosvoimainen. Myös 6,6-litrainen W12 säilyy valikoimassa. Uudistuksista ja lisääntyneestä varustetarjonnasta huolimatta A8 tuntuu uuteen MB S:ään verrattuna edellisen sukupolven autolta.



A3-mallistoon tulee ensi vuonna ladattava hybridi e-tron, jossa on 75 kW sähkömoottori 1,4-litraisen TFSI:n kaverina. Toinen A3-uutuus on 1.6 TDI Ultra, jossa päästöt on tavanomaisilla ekomuutoksilla pudotettu 85 grammaan.

Vaikuttavin Audi-uutuus on konseptiauto Sport quattro (pääkuvassa), joka kunnioittaa samannimisen mallin 30-vuotista historiaa. Edeltäjästään poiketen konseptissa on varsin pitkä 2,7 metrin akseliväli. Moottori on RS7:stä viritetty 560-hevosvoimainen 4.0 V8 ja lisäksi autossa on 110 kW sähkömoottori. Mallista harkitaan piensarjan tuottamista vuonna 2016.

Audin toinen konseptiauto oli Nanuk Quattro, joka on Lamborginin esittelemää Urus-konseptia muistuttava ja myös Lamborghinin valmistama crossover. Moottorina konseptissa on V10 TDI. Ilmajousituksen korkeus on säädettävä ja ala-asennossa auto on vain 134 cm korkea.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin