Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Ford Kuga 2012

Täysin uusi Ford Kuga esiteltiin autoille hieman erikoisessa ympäristössä, huonekalu- ja design-messuilla Milanossa huhtikuun loppupuolella vuonna 2012. Kugan erikoisuus on takaluukku, joka aukeaa ja sulkeutuu käsin koskematta.
Autoesittely Ford Kuga 2012

Uuden Kugan hands-free-takaluukun saa avattua ja suljettua heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla olevan liikesensorin läheisyydessä. Myös auton takaistuimet taittuvat alas tasaiseksi pinnaksi napin painalluksella.

Uusi SYNC-hätäaputoiminto on nyt saatavana myös Kugaan. Onnettomuustilanteessa SYNC soittaa lähimpään hätäkeskukseen ja ilmoittaa auton sijainnin Bluetoothiin yhdistetyllä matkapuhelimella. Muita hyödyllisiä, turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia ovat muun muassa pysäköintiavustin ja kuolleen kulman valvontajärjestelmä.



Ford Kuga on myynnissä niin Euroopassa, Aasiassa kuin Pohjois-Amerikassa. Se on asettanut omat vaatimuksensa auton suunnittelulle. Fordin suunnittelijat joutuivatkin selvittämään, minkälaisia vaatimuksia asiakkailla on katumaastureille eri markkinoilla.

Jo pelkästään väritoiveet ovat eri markkinoilla erilaiset. Aasiassa auton sisätilojen odotetaan olevan sävyltään vaaleat, koska sitä pidetään luksuksena. Euroopassa suositaan tummempia sävyjä, jotka saavat vaikutteensa teknisistä laitteista. Kiiltävän musta onkin yksi eurooppalaisten suosikkiväri. Inspiraatioita sisustuksen materiaaleihin ja väreihin haettiin meikeistä, koruista ja huonekaluista. Kugan lanseerausväri on nimeltään Ginger Ale.



Myös ajatukset auton koosta vaihtelevat. Amerikassa halutaan isokokoisia autoja, Euroopassa kompakteja autoja.

Kugan moottorivaihtoehtoja on kolme: 140- ja 163-hevosvoimaiset 2.0 litran TDCi-dieselmoottorit ja 1.6 litran EcoBoost-bensiinimoottori. Dieselmoottorilla varustettuun Kugaan on mahdollista saada automaattivaihteisto.

Vertailussa Kugan rinnalla Chevrolet Captiva ja Volvo XC60.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin