Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Nissan X-Trail 2008-2011

Nissan X-Trail on neliovinen pienehkö citymaasturi. Uudessa Nissan Qashqaissa on sama alusta kuin X-Trailissa.
Autoesittely Nissan X-Trail 2008-2011

X-Trailin valmistus alkoi vuonna 2001, ja se oli Nissanin ensimmäinen citymaasturi. Tuorein versio esiteltiin Geneven autonäyttelyssä keväällä 2007 ja se valmistetaan Japanissa.

X-Trailit ovat nelivetoja, joiden erikoisominaisuuksiin kuuluu DDS-alamäkihidastin (Down Hill Support). Se pitää jarrujärjestelmän avulla nopeuden alamäessä automaattisesti tasaisena. USS-mäkilähtoapu (Upphill Start Support) pitää jarrut päällä ja auton paikallaan siihen asti, kunnes kuljettaja haluaa lähteä liikkeelle.

Valittavana on neljä moottorivaihtoehtoa, joista kaksi on hiukkassuodattimella varustettuja dieselmoottoreita. Bensiinillä kulkeva X-Trail on saatavilla myös portaattomalla CVT-automaattivaihteistolla (Continuously Variable Transmission). Bensiinikäyttöiset X-Trailit kuluttavat kaupunkiajossa yli 11 litraa sadalla kilometrillä ja maantiellä noin 7 litraa. Dieselit vievät kaupunkiajossa vajaat 9 litraa ja maantiellä kuutisen litraa sataa ajokilometriä kohti.

Myynnissä on kolme varustelutasoltaan erilaisia malliversioita. XE on perusmalli, ja SE:ssa on lisäksi mm. 40/20/40-suhteessa taittuva takaistuin, kromattu etusäleikkö sekä tuulilasinpyyhkijän sadetunnistin. LE erottuu joukosta kromatuilla ovenkahvoilla, nahkaverhoilulla ja panoraamakattoikkunalla.

Matkatavaroille on runsaasti tilaa, jonka voi jakaa useisiin osiin. Tilaa voi kasvattaa kaksoispohjan irrottamalla 600 litraan, ja takapenkit käännettyinä tilaa on jopa 1800 litraa.

Nissan X-Trail sai neljä tähteä viidestä sekä aikuismatkustajien kolariturvallisuudesta että lapsiturvallisuudesta EuroNCAP-testissä. Jalankulkijaturvallisuuden testitulos oli kaksi tähteä neljästä.

Kahden litran bensiinimoottorilla liikkuva XE 6MT 4x4 -malli maksaa 34 200 euroa ja hintavimmat dieselit yli 50 000 euroa.

Vuonna 2007 suomalaiset rekisteröivät 569 uutta X-Trailia.

Vertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin