Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

No nyt on kuuma Kia! Stinger GTS:stä löytyy ajotila driftaukselle

Kia tuo myyntiin tehokkaasta Stinger-mallistaan 800 kappaleen erikoiserän, joka kantaa nimeä Stinger GTS.
No nyt on kuuma Kia! Stinger GTS:stä löytyy ajotila driftaukselle

Järkiautoja järkihintaan? No ei aivan, ainakaan Kia Stinger GTS:n kohdalla. Uuden Stingerin erikoismallin kohdalla tunteet saavat viedä voiton 3,3-litraisen tuplaturbolla varustetun V6-moottorin tehdessä työtä kuljettajan käskystä.

Valitettavasti Kia Stinger GTS on suunnattu vain Yhdysvaltojen markkinoille, mutta se toimii tästä huolimatta hyvänä todisteena sille, että korealaisetkin osaavat tehdä ajonautintoon suunnattuja autoja. Stinger GTS:n erikoisuus liittyy Drift-ajotilaan, joka muuttaa auton täysin takavetoiseksi ja mahdollistaa hallittujen sivuluisujen ylläpidon. Suljetulla radalla toki.

Kian uusi D-AWD-nelivetojärjestelmä on myös Comfort-tilassa takavetopainotteinen vetosuhteen ollessa 60:40. Sport-ajotilassa takapyörille ohjataan 80 prosenttia voimasta ja rajuinta Drift-asetusta käytettäessä etupyörien tehtäväksi jää vain suunnan näyttäminen.

Auton ajonvakautusjärjestelmää on paranneltu niin, että auton hallinta olisi mahdollisimman helppoa erilaisissa ajotilanteissa. Muun muassa taka-akselilta löytyy tasauspyörästön mekaaninen lukkon, joka parantaa pitoa tasaamalla tehoa takapyörien välillä. Voima välitetään 365 hevosvoimaisesta moottorista 8-vaihteisen automaatin kautta pyörille. Stinger GTS:n suurin vääntö asettuu 510 newtonmetriin.

 

AUTOTALLI.COM 

Lue Autotalli.comin koeajo Kia Stingeristä.

Katso Kia-malliston uudet autot

Katso Kia Stinger-mallisarjan uudet autot

Katso Kia Stinger 3,3 T-GDI AWD GT A/T mallin uudet autot

Katso myytävät Kia vaihtoautot

Katso myytävät Kia Stinger vaihtoautot

 

Teksti: Teemu Granström / Kuva: Kia Motors


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin