Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Nyt on oikea aika vaihtaa kuukausihintaiseen autoon – katso tämän hetken parhaat tarjoukset

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: LAAKKONEN Kiinteään kuukausihintaan perustuva Laakkosen FiksuDiili on helppo ja riskitön tapa hankkia uusi auto. Autovalikoima kattaa kahdeksan merkkiä.
Nyt on oikea aika vaihtaa kuukausihintaiseen autoon – katso tämän hetken parhaat tarjoukset

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: LAAKKONEN

Kompakti perheen kakkosauto tai edustava premium-tasoinen lataushybridi. Ylivoimaisesti järkevin ja kuluiltaan läpinäkyvä tapa hankkia uusi auto on Laakkosen FiksuDiili-sopimus, jossa autosta maksetaan kiinteää kuukausihintaa. 

Yksityisleasingin kaltaisessa FiksuDiili-rahoituksessa auto hankitaan ilman käsirahaa 2-4 vuodeksi, jonka jälkeen auton voi palauttaa tai lunastaa omaksi maksamalla viimeisen suuremman osamaksuerän tai vaihtaa uuteen FiksuDiili-autoon.

FiksuDiili-palvelussa auton kuukausihintaan kuuluu kahdet renkaat ja auton huollot on mahdollista liittää samalle laskulle huolenpitosopimuksella. Myös auton vakuutuksiin on tarjolla edullinen vaihtoehto Laakkosen yhteistyökumppanin kautta.

Auton kuukausihintaan vaikuttaa haluttu sopimuskausi sekä ajokilometrimäärä. Kilometrirajan riittävyydestä ei tarvitse kuitenkaan olla huolissaan, sillä sopimuksen yli menevät ajot kustantavat vain 11 senttiä kilometriltä.

Laakkosen FiksuDiili-palvelu on ollut markkinoilla jo vuosia, ja sitä voikin pitää Suomessa yksityisleasing-tyylisen autorahoituksen pioneerina.

Pitkä kokemus näkyy asiakkaalle paitsi helppona autonhankintaprosessina, myös markkinoiden kilpailukykyisimpinä hintoina.

Poimimme viisi tämän hetken kuuminta FiksuDiili-automallia hintatietoineen. Kaikissa alla olevissa esimerkeissä on käytetty sopimuskautena 48 kuukautta ja ajomääränä 40 000 kilometriä.

Opel Corsa alk. 183 €/k

Hiljattain täysin uudistunut Opel Corsa on kokoluokkaansa tilavampi ja tarjoaa saksalaista käytännöllisyyttä pienellä rahalla. Auto on saatavana useina eri malliversioina, mukaan lukien automaattivaihteinen malli.

https://www.laakkonen.fi/nostot/opel-corsa-edullisesti-fiksudiililla-alk-183-eur-kk/

 

Ford Fiesta alk. 189 €/kk 

Ford Fiesta on kompaktien perheautojen pitkän linjan suosikki. Edistykselliset EcoBoost-moottorit ovat taloudellisia ja sitkeitä, ja automallissa on vakiona esimerkiksi LED-ajovalot, kaistallapitoavustin, Apple CarPlay ja Android Auto -yhteensopivuus sekä FordPass Connect -älypuhelinsovellus.

https://www.laakkonen.fi/nostot/suosittu-ford-fiesta-laakkosen-fiksudiililla-alk-189-eur-kk/

Škoda Scala alk. 219 €/kk

Scala tarjoaa valmistajansa muista malleista tuttua huippuhyvää käytettävyyttä sekä erinomaisia sisätiloja. Škoda Scala on takuuvarma valinta lapsiperheen tarpeisiin.

https://www.laakkonen.fi/nostot/skoda-scala-laakkosen-fiksudiililla-alk-219-eur-kk/

 

Nissan Qashqai alk. 250 €/kk

Nissan Qashqai ei ole ollut suotta suomalaisten suosikkikatumaasturi jo vuosien ajan. Qashqai tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta ja matkustusmukavuutta pidemmillekin mökkimatkoille.

https://www.laakkonen.fi/nostot/nissan-malleja-fiksudiililla-edullisella-kuukausieralla/

 

BMW X1 Plug-in Hybrid alk. 499 €/kk

BMW:n pistokkeesta ladattava X1 on erinomainen valinta laatutietoiselle autoilijalle. Väkevä sähköinen voimalinja tarjoaa hauskan ajettavuuden lisäksi pieniä käyttökuluja. Sisätiloiltaan BMW X1 saattaa yllättää positiivisesti, auto soveltuu hyvin myös lapsiperheille.

https://www.laakkonen.fi/bavaria/bmw/tarjous/bmw-x1-laakkosen-fiksudiililla-alk-499-eur-kk/

 

Katso kaikki FiksuDiili-tarjoukset ja ajankohtaiset hintatiedot ja tutustu myös FiksuDiilin usein kysyttyihin kysymyksiin.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin