Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Toyotalta uusi ilmainen 10 vuoden turva suomalaisasiakkaille – voimassa myös olemassa olevalle autokannalle

Toyota kertoo antavansa jatkossa suomalaisille asiakkailleen kymmenen vuoden tai 160 000 ajokilometrin lisäturvan ilmaiseksi.
Toyotalta uusi ilmainen 10 vuoden turva suomalaisasiakkaille – voimassa myös olemassa olevalle autokannalle

Toyotan autot ovat olleet jo pitkään erityisen kestävässä maineessa. Tätä mielikuvaa ei ainakaan vähennä tänään Toyotan maahantuojan julkaisema uusi Toyota Relax -palvelu, joka on varsinaisen takuun päälle myönnettävä lisäturva. 

Mikä parasta, kymmenen vuotta tai 160 000 ajokilometriä kattava palvelu on asiakkaalle maksuton. Turva säilyy auton mukana automaattisesti, mikäli auto huollatetaan määräaikaisohjelman mukaisesti Toyota-verkoston toimipisteissä.

Toyota Relax -palveluun sisältyvät kohteet voi katsoa Toyotan verkkosivuilta. Huomionarvoista on palvelun kattavuus, sillä suuri osa esimerkiksi moottorin kalliista komponenteista on sisällytetty turvan piiriin. Relax-turvaan ei sen sijaan kuulu kuluvat osat, kuten jarrut ja pyyhkijänsulat, sekä huolto-ohjelmiin kuuluvat osat, kuten öljyn- tai ilmansuodattimet.

Myöskään hybridiautojen akut eivät kuulut Toyota Relax -palvelun piiriin, mutta niiden takuu Toyotalla on joka tapauksessa 10 vuotta tai 350 000 kilometriä.

Toyota Relax -turva ei ole tarkoitettu vain uusille autoille, sillä palvelun kerrotaan sisältyvän myös jo olemassa olevaan autokantaan, olettaen että auto on huollatettu Toyota-verkostossa ja auto on alle kymmenenvuotias ja ajettu alle 160 000 kilometriä.

Vastaavasti Toyotan premium-merkille Lexukselle lanseerattiin saman sisältöinen Lexus Relax -palvelu.

 

AUTOTALLI.COM

Katso myytävät Toyotan vaihtoautot sekä uudet autot.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin