Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Yksityisleasingin hankkiminen helpommaksi - mukana Audi, Volkswagen ja Seat

Yksityisleasingin hankkiminen helpommaksi - mukana Audi, Volkswagen ja Seat

Suomessa muun muassa Audia, Volkswagenia ja Seatia maahantuova VV-Auto aloittaa yhteistyön ALD Automotiven kanssa yksityishenkilöille tarjottavien leasing-palvelujen tuottamisessa. 

- Näemme, että markkinoilla on kysyntää yksityisleasingille, sillä se tarjoaa erittäin helpon tavan hankkia auto. Tämä uusi tuote monipuolistaa VV-Auton jo ennestään laajaa auton hankinnan rahoitusvalikoimaa”, toteaa VV-Auton talousjohtaja Marja Tikka.

VV-Auton ja ALD Automotiven tarjoamassa yksitysleasingissä kuluttaja voi hankkia auton sopimuksella, jonka kiinteään kuukausihintaan kuuluu kaikki auton käyttöön liittyvät kustannukset ja palvelut pesuja ja polttoainekuluja lukuunottamatta. 

Yksityisleasingissä asiakas ei tarvitse auton hankkiakseen käsirahaa, eikä sopimukseen sidota perinteisistä osamaksusopimuksista tuttua suurempaa viimeistä maksuerää. Tyypillisesti yksitysleasing-sopimus on kestoltaan kahdesta neljään vuotta. VV-Auton kautta yksityisleasingillä pystyy jatkossa hankkimaan Volkswagen-, Audi- tai Seat-merkkisen henkilöauton, tai vaihtoehtoisesti Volkswagen hyötyauton. 

Tutustu yksityisleasingiin Autotalli.comin Liikkuvuuspalvelussa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin