Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Ford Tourneo Connect 2013

Toisen sukupolven Tourneo Connect yhdistää edeltäjänsä tapaan henkilöautomaiseen ajotuntumaan suuret tilat. Syksyllä 2012 julkistettu 5 hengen versio sai Geneven autonäyttelyssä 2013 rinnalleen 7-paikkaisen Grand Tourneo Connectin, joka on akseliväliltään 40 cm pidennetty. Molemmat ovat nyt tulleet myyntiin Euroopassa.
Autoesittely Ford Tourneo Connect 2013

Tourneo Connectin väljällä kakkosrivillä on muotoilullisesti kolme erillistä istuinpaikkaa, mutta takaistuin taittuu monikäyttöasentoon vain kahdessa osassa. Auton suuri leveys mahdollistaa kolmen matkustajan erilliset paikat. Takaovina on liukuovet. Etuistuin on mahdollista taittaa alas, jolloin ajoneuvoon mahtuu jopa 3 metriä pitkiä esineitä. Säilytystilat, kuten ajoneuvon levyinen matkatavarahylly ja lentokoneen matkatavarahyllyä muistuttavat säilytyslokerot takaistuimien yläpuolella ja tavaratilassa lisäävät muunneltavuutta.

Molemmissa malleissa on myös monia säilytystiloja pienille esineille, kuten kojelaudan yläosaan piilotettu, 12V:n pistokkeella varustettu lokero matkapuhelimille tai musiikkilaitteille, lukittava hansikaslokero, ovikotelot, joihin mahtuu 1,5 litran juomapullo ja piilotettu säilytyslaatikko toisen istuinrivin jalkatilassa. Ajoneuvoihin on mahdollista saada myös panoraamalasikatto valinnaisvarusteena.



Grand Tourneo Connectissa on tilaa seitsemälle matkustajalle kolmella penkkirivillä. Kolmas penkkirivi liukuu eteen ja taakse, joten matkustajat saavat halutessaan lisää jalkatilaa tai lisätilaa matkatavaroille. Tavaratilan suurin tilavuus on 2 620 litraa, kun kaksi taaempaa penkkiriviä on taitettu alas.

Viisipaikkaisessa Tourneo Connectissa 60/40-suhteessa taittuvat takaistuimet voidaan taittaa alas ja kallistaa eteenpäin tai poistaa kokonaan, jolloin etupenkkien takana on 2 410 litran tavaratila.

Valittavana on kaksi varustelutasoa: Trend ja Titanium. Titanium-mallissa on vakiovarusteena muun muassa kaksoisautomaattinen ilmastointi, panoraamakatto ja integroidut kattokiskot.  Lisävarusteena on saatavissa pakettiautojen ensimmäinen Active City Stop -turvajärjestelmä. Sisustus on henkilöautotasoinen ja kojetaulun muotoilu tyylillisesti esim. Fiestaa vastaava.



Moottorimallistoon kuuluvat 1.0 litran EcoBoost-bensiinimoottori (vain viisipaikkaiseen Tourneo Connectiin) ja 1.6 litran Duratorq TDCi -dieselmoottori kahdella eri tehoversiolla (95 hv ja 115 hv) sekä 150-hevosvoimainen 1.6 litran EcoBoost-bensiinimoottori, jonka parina on kuusivaihteinen automaattivaihteisto. 1.0 litran EcoBoostin polttoaineen kulutus on 6,0 l/100 km ja CO2-päästöt 129 g/km. Tourneo Connect ECOnetic 1.6 Duratorq TDCi:n polttoaineen kulutus on 4,4 l/100 km ja CO2-päästöt 116 g/km.

Ajomukavuutta on parannettu edeltäjään nähden taka-akseliston vääntöpalkkirakenteella, joka korvaa aiemman lehtijousimallin. Autoissa on myös uusin versio EPAS-ohjausjärjestelmästä, mikä parantaa käsiteltävyyttä perinteiseen hydrauliseen ohjausjärjestelmään verrattuna.

Tourneo Connectin autoverollinen alkaen hinta on 25.862,48 euroa ja seitsemänpaikkaisen Grand Tourneo Connectin alkaen 29.925,61 euroa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin