Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Opel Combo 2013

Loppuvuodesta 2011 esitelty uudistunut Opel Combo kasvoi uusiin mittoihin. Combo on suunniteltu yhteistyössä Fiatin kanssa ja se perustuu pitkälti Fiat Doblòon.
Autoesittely Opel Combo 2013

Fiatin tavoin myös Opel Combo on saatavissa joko 2,755 tai 3,015 metrin akselivälillä, jolloin korin pituus on vastaavasti 4,39 tai 4,74 metriä. Pakettiautoversiossa on myös kaksi korin korkeutta, jotka ovat 1,85 ja 2,10 metriä. Henkilöauton saa joko viidelle tai seitsemälle rekisteröitynä.

Opel Comboa on valmistettu vuodesta 1985 lähtien ja sitä on myyty vuosittain parhaimmillaan 72 000 kappaleen vauhdilla. Comboon voi valita joko yhden tai kaksi liukuovea tavaratilan sivuille. Henkilöautomallissa on aina liukuovi molemmilla puolilla ja kookas takaluukku. Pakettiautoon on saatavissa takaluukun lisäksi myös epäsymmetrisesti jaetut takaovet. Lisäksi pakettiautoversioon saa avattavan yläluukun, joka helpottaa pitkien esineiden kuten tikapuiden kuljettamista.



Kaikissa Opel Comboissa on muun muassa keskuslukitus, sähkökäyttöiset ikkunannostimet edessä sekä korkeuden ja etäisyyden säädöllä varustettu ohjauspyörä. Henkilöautomalli Combi Tourin varustetaso on muista Opel-malleista tuttu Enjoy. Combo Combin, eli 1+4 hengen kaksikäyttöauton varustetaso on Combi. Myös pakettiauto versiossa varustetasoja on vain yksi ja se on nimeltään Van.

Combi Tourin vakiovarustukseen kuuluu edellä mainittujen lisäksi mm. sähköinen ohjaustehostin, ajotietokone sekä kaksi suurta liukuovea. Toisella rivillä on kolmipaikkainen takapenkki, jossa on pääntuet ja taittomahdollisuus suhteessa 60:40. Kolmannella rivillä on kaksi irrotettavaa istuinta, joiden ansiosta Opel Combo Tour on todellinen seitsemän hengen auto. Tourissa takakontti vetää viiden penkin asennossa 800-litraa ja keskirivin penkit taitettuna 3200-litraa.

Pakettiautoversion tavaratila on auton ulkomittoihin nähden suuri. Lyhyeen versioon mahtuu tavaraa 3,4 kuutiometriä ja pitkään versioon 4,2 kuutiometriä. Kantavuutta autolla on 1000 kiloa. Combo Combissa tilaa on 1,0 kuutiometri ja henkilöautomalli Combo Tourissa 0,8 kuutiometriä. 



Moottorivalikoima

Konepellin alle uuteen Opel Comboon saa peräti kuusi moottoria, joista on helppo valita omaan käyttötarpeeseen sopivin voimanlähde. Moottoreista neljä toimii dieselillä, yksi bensiinillä ja yksi maakaasulla. Dieselmoottorien tilavuudet ovat 1,3, 1,6 ja 2,0 litraa. Pienin ja toinen 1,6-litrainen kehittävät 66 kW (90 hv). Tehokkaammassa 1,6-litraisessa on voimaa 77 kW (105 hv) ja 2,0-litrainen tarjoaa 99 kW (135 hv). Bensiinimoottorista löytyy 70 kW (95 hv) ja halvalla maakaasulla toimivan moottorin teho on 88 kW (120 hv).

Kaikki muut voimapaketit paitsi maakaasulla toimiva moottori ja automatisoidulla vaihteistolla varustettu 1,6 CDTI (66 kW/90 hv) ovat saatavissa myös polttoainetta säästävällä ja päästöjä pienentävällä Start/Stop-järjestelmällä varustettuna. Combon käyttökustannuksia alentavat pitkät huoltovälit, jotka ovat dieselmoottorilla varustetuissa malleissa 35 000 kilometriä tai yksi vuosi.

Henkilöautomalli Combo Tourin lähtöhinta on 23 414 euroa, Combo Combin 23 777 euroa ja Combo Vanin 21 866 euroa. Maakaasuversion hinnat lähtevät vähän päälle 26 000 eurosta.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin