Hae kilpailutettu autorahoitus heti ilman vakuuksia ja käsirahaa | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Hae kilpailutettu autorahoitus heti ilman vakuuksia ja käsirahaa

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NORDIC BANK // Kun on aika hankkia uusi auto, hae rahoitus Nordic Bankin kautta.
Hae kilpailutettu autorahoitus heti ilman vakuuksia ja käsirahaa

Lainavertailupalvelu Nordic Bankin avulla kilpailutat edullisen autorahoituksen helposti netissä. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Voit saada jopa yli 30 lainatarjousta tuolla yhdellä hakemuksella.

Kaikki tarjoukset lähetetään suoraan sähköpostiisi. Tavallisesti ensimmäiset tarjoukset tulevat perille jo muutamissa minuuteissa, joten pääset heti tekemään lainavertailua. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa. Saat siis aivan rauhassa tutustua tarjouksiin ja pohtia asiaa.

Kun sitten olet päättänyt, minkä tarjouksen hyväksyt, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä mutta kuitenkin viimeistään yhden työpäivän kuluttua. Nopeus on vakuudettomien lainojen parhaita ominaisuuksia. Sen ansiosta pääset melkein heti autokaupoille hankkimaan uutta menopeliä.

Autorahoituksessa yleisimmin tehdyt virheet

1. Otetaan autoliikkeen rahoitus muihin vaihtoehtoihin tutustumatta

Moni ottaa autokaupan tarjoaman vakuudellisen rahoituksen tutustumatta muihin rahoitusvaihtoehtoihin. Autoliikkeen tarjoaman rahoituksen vuosikorko saattaa kuulostaa edulliselta. Mutta kun siihen lisätään parin sadan euron kokoinen luoton perustamismaksu ja lisäksi kuukausittain maksettava yli 10 euron käsittelykulu, voi todellinen vuosikorko kohota yli 10 prosenttiin.

Vakuudeton laina voi nykyään olla halvempi kuin autoliikkeen tarjoama rahoitusvaihtoehto. Sen vuoksi ei kannata sitoutua heti autokaupan rahoitukseen, vaan kannattaa ensin tutustua myös vakuudettomiin lainoihin.

2. Lainaa ei kilpailuteta

Edullinen vakuudeton laina löytyy kilpailuttamalla. Lainoja kannattaa siis aina vertailla ensin. Oman pankin tarjoama laina ei välttämättä ole automaattisesti kaikkein halvin vaihtoehto. Siksi lainatarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta eri pankista ja rahoitusyhtiöstä. Lainavertailupalvelussa lainojen kilpailuttaminen onnistuu hetkessä. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voi saada kymmeniä tarjouksia.

Vakuudettoman autorahoituksen edut

Vakuudettomalla autolainalla saat ostettua auton ilman käsirahaa. Kun hankit auton liikkeen tarjoamalla osamaksulla, joudut maksamaan käsirahan, joka on tavallisesti 10–15 % auton hinnasta. Kyse voi siis olla sadoista tai jopa tuhansista euroista.

Kun ostat auton lainalla, saat ostaa auton ihan mistä itse haluat. Osta uusi auto liikkeestä, käytetty yksityiseltä tai vaikka tuontiauto ulkomailta. Saat auton heti omiin nimiisi, eli voit tehdä sille mitä haluat, milloin haluat. Saat myydä sen vapaasti, milloin itse haluat, ja voit lähteä sen kanssa ulkomaille ilman erillisiä lupia. Jos hankit auton autoliikkeen tarjoamalla rahoituksella, auto pysyy rahoitusyhtiön nimissä, kunnes kaikki osamaksuerät on maksettu. Joudut siis pyytämään rahoitusyhtiöltä valtakirjan, kun haluat viedä auton pois maasta.

Lainan hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Se ei siis vie kohtuuttoman paljon aikaasi. Voit pienellä vaivalla saada säästettyä paljon rahaa. Vakuudetonta lainaa varten et tarvitse lainkaan vakuuksia etkä takaajia. Tällaisen lainan voi siis saada sellainenkin henkilö, jolla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta. Kunhan hakijalla on puhtaat luottotiedot sekä vakaat tulot, voi lainan saaminen olla mahdollista.

Samaan lainahakemukseen voi kätevästi yhdistää muitakin hankintoja. Sinun ei siis tarvitse hakea erikseen lainaa jokaista hankintaa varten. Jos tarvitset autoon esimerkiksi turvaistuimen lapselle tai uudet talvirenkaat, voit hakea lainaa näitäkin hankintoja varten samassa lainahakemuksessa.

Laske talouteesi sopiva maksuaika autolainalaskurilla

Nordic Bankin nettisivuilta löydät helppokäyttöisen autolainalaskurin, jolla voit suunnitella auton rahoitusta. Laskuriin täytyy kirjoittaa vain lainasumma ja laina-aika. Näet heti, millainen lainan kuukausierästä tulisi syöttämilläsi tiedoilla. Laskurista näkyy myös muita tietoja, kuten todellinen vuosikorko sekä luoton ja luottokustannusten yhteismäärä.

Laskurin avulla voit helposti suunnitella, mikä olisi sinulle sopiva laina-aika. Vaihtele laina-aikaa, niin näet heti, miten se vaikuttaa kuukausierään. Lyhyt laina-aika tarkoittaa isoa kuukausierää ja pitkä laina-aika pientä kuukausierää. Valitse sellainen takaisinmaksuaika, jolla kuukausierästä tulee sinun kuukausibudjettisi sopiva. Kun olet valinnut autolainalaskurista sopivan lainasumman ja laina-ajan, siirry täyttämään lainahakemusta.

Lainavertailupalvelu Nordic Bank

  • Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, jossa kilpailutat autolainat helposti ja nopeasti.
  • Autolainaa voi saada enintään 70 000 euroa.
  • Vakuuksia ei tarvita.
  • Lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten vertailu helppoa.
  • Voit saada yhdellä maksuttomalla hakemuksella yli 30 lainatarjousta.
  • Tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jo pari minuuttia hakemuksen lähettämisen jälkeen.
  • Näet tarjoukset myös kirjautumalla palveluumme. Lainatarjoukset järjestyvät palvelussamme automaattisesti pienimmän koron mukaan.
Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin