Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Renaultin hintapommi: Suomen edullisin lataushybridi on nyt perheluokan Captur

Uusi Renault Captur E-TECH Plug-in kiilaa Suomen edullisimmaksi lataushybridiksi 29 390 euron hinnallaan.
Renaultin hintapommi: Suomen edullisin lataushybridi on nyt perheluokan Captur

Suomen edullisimman lataushybridiauton tittelistä on viime aikoina nokiteltu useammankin merkin osalta. Tästä päivästä alkaen katse kannattaa kääntää Renault Captur E-TECH Plug-in -malliin, jonka hinta Suomessa alkaa 29 390 eurosta. Auton ennakkomyynti alkaa huomenna 4.9.2020. 

Tutustuimme täysin uuteen Capturiin ensimmäisen kerran viime vuonna Frankfurtin autonäyttelyssä, ja sittemmin kotimaan kamaralla. Automallista tekee huomionarvoisen ennen kaikkea se, että kokoluokaltaan B-segmenttiin lukeutuva Captur on todellisuudessa aikalailla C-katumaasturin kokoa.

Renault Captur

Edelliseen mallisukupolveen nähden uusi Captur on kasvanut pituutta peräti 11 senttimetriä lisää, korkeutta on tullut 7 millimetriä lisää ja leveyttä 19 millimetriä. Sisätiloissa muutoksen huomaa takapenkeillä vajaan parin sentin lisäpolvitilana sekä edessä että takana kasvaneena leveytenä.

Uusi Captur vakuutti koeajossamme perhekäyttöön soveltuvana monikäyttöisenä mallina. Yli 500 litran tavaratila on poikkeuksellisen kookas, ja kiitosta autolle voi antaa myös sisätilojen yleisestä laatuvaikutelmasta.

Captur tavaratila

Uudessa Captur E-TECH Plug-in -lataushybridissä on 9,8 kWh:n ajoakku, jonka toimintamatkaksi sekalaisessa ajossa kerrotaan 50 kilometriä ja kuapungissa 63 kilometriä. Uusi Captur on rakennettu täysin uudelle perusrakenteelle, joka on mahdollistanut ajoakun sijoittamisen takapenkkien alle.

Captur E-Techin voimalinjaratkaisu on poikkeuksellisen mielenkiintoinen, sillä 1,6-litraiselle vapaastihengittävälle bensiinimoottorille on neljä vaihdetta ja sähköpuolelle kaksi, mikä on mahdollistanut sen, ettei autossa ole lainkaan kytkintä.

Renault Captur

Liikkeelle pistokehybridi-Captur lähtee aina sähköllä, eikä kytkimeen tain momentinmuuntamiseen kulu lainkaan hukkaenergiaa. Polttomoottorin lisäksi Captur E-Techissä on kaksi sähkömoottoria, joista toinen on varsinainen ajomoottori ja toinen generaattori/starttimoottori.

Täysin sähköllä ajamisen lisäksi Capturissa on mahdollista käyttää niin sarja- kuin rinnakkaishybridiajotilaa. Sarjahybridi-tilassa polttomoottorilla ladataan ajoakkua generaattorin avulla, ja voima pyörille välitetään varsinaisen sähkömoottorin kautta.

Rinnakkaishybridinä Captur kulkee puolestaan sähkömoottorien sekä polttomoottorin yhteisvoimin, jolloin sähkömoottorien pyörintänopeus synkronoidaan polttomoottorin kanssa.

Suurin moottoreiden yhteisteho on 116 kW eli 158 hevosvoimaa.

 

Kuvissa uusi Renault Captur perinteisellä bensiinivoimalinjalla varustettuna.

 

AUTOTALLI.COM

Tutustu uusiin myytäviin Renault Captur -mallisarjan autoihin. 


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin