Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Täyssähköautot halpenevat vauhdilla – Opelin uutuus Suomessakin vain 399 €/kk

Opel Corsa-e -täyssähköauton hinnoittelu varmistui. Suomessa hinnasto alkaa 33 712 eurosta ja tarjolla on myös kiinteähintainen Opel Yksityisleasing, jossa riski auton arvon kehityksestä jää autoliikkelle.
Täyssähköautot halpenevat vauhdilla – Opelin uutuus Suomessakin vain 399 €/kk

Edessä häämöttävä vuosikymmenenvaihdos tullaan automaailmassa muistamaan ajankohtana, jolloin sähköautoista tuli valtavirtaa. Enää autokaupoilla ei ole syytä jättää täyssähköautoa valitsematta vain hintaa katsomalla. 

Uusi Opel Corsa-e on tästä mainio esimerkki. Kompaktin kokoinen Corsa-e maksaa Suomessa alkaen 33 712 euroa, mikä on edelleen vastaavankokoista polttomoottoriautoa enemmän, mutta mullistavaa on se, että viimein myös pienempiin kokoluokkiin aletaan saada vaihtoehtoja. Monelle autonostajalle B-segmentin Opel Corsa-e täyttää tilantarpeet, vaikka perhe olisikin kolmipäinen.

Sähköautojen ajoakkujen hintojen lasku on mahdollistanut Corsa-e:hen 50 kWh:n akuston, jonka toimintamatkaksi täydellä latauksella kerrotaan 330 kilometriä (WLTP-syklillä). Tämä tarkoittaisi 15 kWh/100 km keskikulutusta, jonka alittaminen etenkin taajama-ajossa lienee varsin helppoa. Kaupunkipainotteiselle ajotyylille Opel Corsa-e:lle voi veikata noin 400 kilometrin toimintamatkaa, mutta luku on vain valistunut veikkaus, kyseessä kun on Opelin ensimmäinen täyssähköauto.

Opel Corsa-e tuodaan Suomeen kolmella eri varustetasolla:

Opel Corsa-e   Comfort 136 automaatti                        33 711,64 €
Opel Corsa-e   Innovation Plus 136 automaatti            35 250,99 €
Opel Corsa-e   Executive 136 automaatti                     36 790,31 €

Hinnoittelua varustetasojen kesken voi pitää hyvin maltillisena, ja moni ostaja päätynee perusvarustelua vain 3000 euroa kalliimpaan parhaiten varusteltuun Ecexutive-malliin. Kalleimpaan varusteluun kuuluu muun muassa LED Matrix -ajovalot ja nahkaverhoillut istuimet, joissa kuljettajan paikalta löytyy myös hierontatoiminto. Hinnoista voi lisäksi laskea suoraan pois 2000 euroa valtion sähköauton hankintatuen vuoksi.

Opelia maahantuovan Länsiauton lanseeraama Opel Yksityisleasing on myös mielenkiintoinen vaihtoehto auton omaksi ostamiselle. Yksityisleasingilla hankittaessa auton voi vuokrata esimerkiksi neljäksi vuodeksi (ajomäärä 40 tkm) alkaen 399 euron kiinteää kuukausihintaa vastaan. Tällöin autosta ei tarvitse maksaa käsirahaa tai antaa autoa vaihdossa, ja riski auton arvonalenemasta on autoliikkeellä.

Opel Corsa-e vastaa nopeuspolkimen painallukseen 136 hevosvoiman teholla ja 260 newtonmetrin väännöllä. Etenkin taajamanopeuksissa kiihdytykset ovat rivakoita, ja satasen nopeuskin saavutetaan 8,1 sekunnissa paikoiltaan lähdettäessä.

Opel Corsa-e on sisarmalli tulevalle emokonsernin Peugeot e-208:lle. Katso videolta e-208:n yksityiskohtia Geneven autonäyttelystä.

AUTOTALLI.COM

Kilpailuta yksityisleasing-palveluntarjoajat muutamalla klikkauksella

Katso Opel-malliston uudet autot

Katso Opel Corsa-mallisarjan uudet autot

Katso myytävät Opel vaihtoautot

Katso myytävät Opel Corsa vaihtoautot


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin