Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autofiilistelyä helpoimmillaan – Hyundai avasi uudenlaisen showroomin keskelle kauppakeskusta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Hyundai Motor Finland ja PP-auto Oy toteuttivat yhdessä täysin uudenlaisen digitaalisen showroomiin Lohjalle syyskuussa auenneeseen kauppakeskus Loheen.
Autofiilistelyä helpoimmillaan – Hyundai avasi uudenlaisen showroomin keskelle kauppakeskusta

Autokaupoille tyypillisenä haasteena on saada asiakkaat autoliikkeeseen asti. Tietoa automalleista haetaan ahkerasti verkosta ja autoliikkeet saattavat olla jopa fyysisesti hankalakulkuisissa paikoissa, etenkin jos ei vielä omista autoa.

Lohjalle auennut uudenlainen Hyundai-showroom madaltaa kynnystä lähteä autofiilistelemään omaa näyttöpäätettä pidemmälle. Helposti keskelle kauppakeskus Lohta sijoitettuun näyttelytilaan on vaivatonta piipahtaa vaikkapa muiden ostosten lomassa.

- Digishowroom on nykyaikainen tapa esitellä autoja ja tehdä kauppaa olemalla läsnä siellä, missä ihmiset liikkuvat. Asiointiin tuodaan helppoutta ja mielenkiintoa erilaisilla digitaalisilla palveluilla, joita tässä yksikössä voidaan myös testailla ja pilotoida, kertoo PP-auto Oy:n toimitusjohtaja Tomi Mörck.

 

Yhtenä esimerkkinä uudenlaisesta lähestymistavasta on näyttelytilaan toteutettu autonvalitsintesti. Digitaalisten palveluiden lisäksi showroomissa on esillä kaksi tai kolme eri automallia, minkä lisäksi koko Hyundai-mallistoa on mahdollista tarkastella suurikokoiselta näyttöruudulta sekä tablettitietokoneilta. Lähtökohtaisesti uutta näyttelytilaa ei ole suunniteltu myynti edellä, mutta halutessaan asiakas voi toki lyödä kaupat kiinni paikalla olevan automyyjän kanssa.

Kahden avajaispäivän perusteella tarjouksia on annettu etenkin toisesta esillä olevasta automallista, Hyundai IONIQ plug-in-lataushybridistä, joka on ollut hyvässä kampanjatarjouksessa. 

- Avajaispäivinä täällä on ollut todella hyvä fiilis ja asiakkailta on tullut hyvää palautetta. Showroomiin on helppo tulla ja PP-auton henkilökuntaa voi kiittää siitä, että he osaavat luoda asiakkaille rennon ja tervetulleen olon, Hyundai Motor Finlandin aluemyyntipäällikkö Matti Nieminen kuvailee.

Hyundai on tullut viime vuosina tutuksi paitsi poikkeuksellisen pitkästä 7 vuoden takuusta ilman kilometrirajaa ja edistyksellisestä tekniikasta, myös tyylikkäästä muotoilusta, joka kestää vertailua kalliimpiinkin merkkeihin. Merkin automalleja kelpaa siis esitellä myös uudenlaisissa ympäristöissä ja asiakkaille, joille automerkki ei aiemmin olisikaan tuttu.

Nieminen kertoo avajaispäivien perusteella etenkin Hyundain hybridi- ja täyssähköautomalliston herättäneen mielenkiintoa. Myös näyttelytilasta löytyvä urheilullinen katumaasturi Tucson N-Line on kerännyt ihastelua osakseen.

Showroomista on mahdollista päästä myös suoraan auton rattiin parkkihalliin pysäköidyillä muutamalla vaihtuvalla koeajoautolla.

PP-auton ja Hyundain uusi showroom ei ole lyhytaikainen popup-myymälä, sillä vuokrasopimus on tehty jo alkuun vuoden mittaiseksi. Maailmalla kauppakeskuksiin sijoitetuissa näyttelytiloissa on ollut tyypillisesti esillä kalliimman hintaluokan menopelejä, joten Lohjalle auennut matalan kynnyksen autoliike on myös Suomen mittakaavassa harvinaisuus.

Tutustu Hyundain laajaan mallistoon sekä PP-auton ajankohtaisiin tarjouksiin.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin