Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Skodaan uusi nerokas piilo-ominaisuus – oletko paininut tämän pienen mutta ärsyttävän ongelman kanssa?

Skoda on tullut tunnetuksi autoihinsa piilotetuista arkikäyttöä helpottavista ominaisuuksista, joita merkki kutsuu Simply Clever -ratkaisuiksi.
Skodaan uusi nerokas piilo-ominaisuus – oletko paininut tämän pienen mutta ärsyttävän ongelman kanssa?

Lähes jokainen autoilija tunnistanee pienen mutta ärsyttävän ilmiön, kun lasinpesunesteen merkkivalo syttyy palamaan. Pesunesteen lisäys konepellin alla sijaitsevaan pieneen aukkoon on yllättävän haastavaa ilman suppiloa. 

Skoda on tiedostanut tämän ongelman, ja esittelee nyt tuleviin Scala- ja Kamiq-malleihin ensimmäisenä tulevan uuden lasinpesunesteen täyttöaukonkorkin, joka muodostaa avautuessaan pienen suppilon. 

Tähän mennessä Skoda on esitellyt kaikkiaan jo yli 60 erilaista arkikäyttö helpottavaa ominaisuutta. Yksi näppärimmistä on esimerkiksi Easy Open -pulloteline keskikonsolissa. Sen avulla tiukkaankin kierretyn pullonkorkin saa avattua yhdellä kädellä.

Katso videolta, miten Skoda Octavian Easy Open -pulloteline toimii:

 

AUTOTALLI.COM

Katso Skoda-malliston uudet autot

Katso myytävät Skoda vaihtoautot

 

Teksti: Teemu Granström / Kuvat: Skoda


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin