Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Hondalta hintapommi koko mallistoon: suosikkimallien hinnat tippuvat jopa yli 4500 eurolla – katso uudet hinnat

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: HONDA Turvallisuuteen ja luotettavuuteen panostava japanilainen Honda kertoo päivittäneensä koko automallistonsa hintoja aiempaa kuluttajaystävällisemmälle tasolle Suomessa.
Hondalta hintapommi koko mallistoon: suosikkimallien hinnat tippuvat jopa yli 4500 eurolla – katso uudet hinnat

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: HONDA

Hondan automallit ovat tulleet viime vuosina tunnetuiksi paitsi kattavasta vakiovarustelusta, myös edistyksellisestä hybriditekniikasta. Koeajossamme käynyt tilava Honda CR-V Hybrid -nelivetomaasturi hämmästytti poikkeuksellisen pienellä polttoaineenkulutuksella, ja nyt kyseisenkin automallin voi hankkia aiempaa edullisemmin Hondan laskettua koko mallistonsa hintoja Suomessa.

Kyseessä ei ole kampanjatarjous, vaan hintoja päivitettiin alaspäin pysyvästi.Keskimäärin uudet hinnat ovat noin kymmenen prosenttia aiempaa alhaisemmat, joten euroissa laskettuna puhutaan tuhansien eurojen pudotuksista.

Prosentuaalisesti suurimman alennuksen saa Honda Jazz 1,3 Trend -malliin, jonka hinta on tullut hinnastouudistuksen myötä 13,20 prosenttia alaspäin.

Euromääräisesti suurin pudotus on puolestaan Honda CR-V Elegance AWD 193 AT -mallissa, jonka hinta on laskenut 4555 euroa vuodenvaihdetta edeltävään tasoon nähden.

Mielenkiintoisena hintatärppinä voi pitää myös tyylikästä Honda Civic Hatchback -mallia, jonka saa kattavalla Business-varustelulla ja 129 hevosvoiman moottorilla nyt vain hieman päälle 20 000 eurolla. Vastaavasti Civicin automaattivaihteinen ja Sport-varusteltu malliversio maksaa uuden hinnaston mukaisesti vain 26 260 euroa.

Turvallisuus vakiona

Yhtenä Hondan tärkeimmistä ostoperusteista voi pitää automallien edistyksellisiä turvallisuusominaisuuksia. Esimerkiksi Honda Civiciin kuuluu vakiona Honda Sensing -turvavarustelu, joka pitää sisällään muun muassa älykkään mukautuvan vakionopeudensäätimen, kaistavahtijärjestelmän, aktiivisen törmäyksen varoitusjärjestelmän sekä liikennemerkkien tunnistuksen.

Hondan asiakkaille tärkeitä ominaisuuksia ovat myös autojen kestävyys ja luotettavuus sekä laadukas viimeistely ja urheilullinen muotoilu.

Katso oheisesta taulukosta esimerkkejä Honda-malliston uusista houkuttelevista hinnoista.

Tutustu Hondan automalleihin tarkemmin ja varaa oma koeajosi 

 

AUTOMALLI UUSI HINTA 2020 MUUTOS
JAZZ 1,3 TREND 15 594 EUR -13,2%
CIVIC HB 129 HV BUSINESS  20 349 EUR -6,9%
CIVIC SEDAN 182 HV ELEGENCE AT 28 262 EUR -9,0%
HR-V 1,5 COMFORT 22 990 EUR -10,3%
CR-V ELEGANCE AWD 193 HV AT 39 941 EUR -10,2%
CR-V HYBRID ELEGANCE 2WD AT 42 407 EUR -6,8%

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin