Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely BMW 6-sarja 2008-2011

BMW:llä oli usean vuoden tauko ison luksus-coupe mallin tuotannossa kun ensimmäisen 6-sarjalaisen seuraajaksi kehitetyn 8-sarjan tuotanto lopettiin vuonna 1999.
Autoesittely BMW 6-sarja 2008-2011

Vuonna 2003 6-sarja herätettiin henkiin täysin uudella mallilla. 2004 myyntiin tuli myös avoversio.

Alkuun 6-sarjalainen oli saatavilla vain 4,4 litraisella kasikoneella, mutta nykään valikoima on laajentunut. Tarjolla on 3-litraiset bensiini- ja dieselkoneet sekä 4,8 litrainen bensakasi. Kaikki konevaihtoehdot tarjoavat riittävän suorituskyvyn, kolmelitraiset ovat lisäksi tehoihinsa nähden hyvin pieniruokaisia: 630i keskikulutus 7,9 litraa ja 635d 6,9 litraa. 635d on aina automaattivaihteinen, bensakoneen kanssa saa myös manuaalin. Sekä manuaali että automaatti ovat kuusivaihteisia.

6-sarjan coupe on 482 cm pituudella 24cm pidempi kuin 3-sarjan coupe. Akseliväli on kuitenkin suurinpiirtein sama molemmissa. Käytännössä sisätilat ovat samankokoiset kuin 3-sarjalaisessa. Auto on 2 + 2 paikkainen mutta mukavimmillaan kahdella matkustajalla. Tavaratila on reilunkokoinen, 450 litraa.

Varustelu on korkeatasoinen. Vakiovarustelistalta löytyy nahkaverhoilu ja sähkösäätöiset etuistuimet, monipuolinen turvallisuusvarustelu, Xenon-valot, automaatti-ilmastointi, suksipussi, keskikyynärnojat edessä ja takana, ajotietokone ja kuuden CD:n vaihtaja. Takapenkille kulkua helpottaa Comfort Entry –toiminto jolla etuistuin liikkuu sähkötoimisesti eteenpäin.

Luksusta saa lisää vaikkapa Merino-täysnahkaverhoilulla (12070 euroa), Dynamic Drive-paketilla (6200 euroa) ja BMW Night Vision yönäköavustimella (3060 euroa). Dynamic Drive järjestelmä tarkoittaa aktiivista kallistelunvaimennusta ja BMW Night Vision näyttää monitorissa lämpökamerakuvaa ihmisistä ja eläimistä jotka ovat korkeitaan 300 metrin etäisyydellä.

Turvallisuutta lisäävät dynaaminen ajovakaudenhallintajärjestelmä (DSC), dynaaminen vetopidon valvontajärjestelmä (DTC) ja useat turvatyynyt. Jarruvalot ovat kaksivaihet, voimakkaassa jarrutuksessa syttyy jarruvaloihin lisävalopinta.

Hinnat 98 400 (630i Coupe) – 145 400 (650iA Cabriolet) euroa (huhtikuu 2008).

Vertailussa:


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin