Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Porsche 911 Turbo & S Cabriolet 2013

Uusien 911 Turbo -mallien valikoima yhdistyy nyt avomallisten urheiluautojen tarjoamaan ajokokemukseen, kun Los Angelesin autonäyttelyssä esittelyssä on kaksi uutta 911 Cabriolet -mallia. 911 Turbo- ja 911 Turbo S -avoautomallien maailmanlaajuinen julkistaminen osuu 911 Turbo -mallien 40-vuotismerkkipäivän yhteyteen, noin 50 vuotta ensimmäisen 911-mallin julkistamisen jälkeen.
Autoesittely Porsche 911 Turbo & S Cabriolet 2013

Valikoimaa täydentävät 911 Turbo Cabriolet ja 911 Turbo S Cabriolet tarjoavat saman yhdistelmän dynaamisuutta, suorituskykyä ja tehoa kuin aiemmin julkistettu Coupé. Uudet mallit lukuina: Turboahdetun 3,8 litran kuusisylinterimoottorin teho on 520 hv (383 kW) 911 Turbo -mallissa ja 560 hv (412 kW) S-mallissa. 911 Turbo kiihtyy nollasta sataan kilometriin tunnissa 3,5 sekunnissa ja S-malli 3,2 sekunnissa, ja mallien huippunopeus on jopa 318 km/h.

Porschen mukaan mallien polttoaineenkulutus jää alle kymmenen litran rajan: Molemmat Cabriolet-mallit ovat eurooppalaisen testisyklin (New European Driving Cycle, NEDC) mukaisia kulutuksen ollessa 9,9 l/100 km (hiilidioksidipäästöinä 231 g/km). Vastaaviin edeltäviin malleihin verrattuna uusien mallien teho on 30 hv enemmän ja jarrutusnopeus on 0,2 sekuntia parempi. Mallit ovat myös 15 prosenttia edeltäjiään tehokkaampia.Tarkat kulutus ja päästölukemat valmistajan mukaan

Valmistajan mukaan 911 Turbo ja 911 Turbo S:n polttoaineenkulutus kaupunkiajossa on 13,2 litraa/100 km; polttoaineenkulutus maantieajossa: 7,7 litraa/100 km; yhdistetty polttoaineenkulutus: 9,7 litraa/100 km; CO2-päästöt: 227 g/km.

911 Turbo Cabriolet ja 911 Turbo S Cabrioletin polttoaineenkulutus kaupunkiajossa on puolestaan 13,4 litraa/100 km; polttoaineenkulutus maantieajossa: 7,8 litraa/100 km; yhdistetty polttoaineenkulutus: 9,9 litraa/100 km; CO2-päästöt: 231 g/km.

Aktiivinen taka-akseliohjaus ja aktiivinen aerodynamiikka

Uusien Cabriolet-malleissa on PDK-kaksoiskytkinvaihteisto vakiona, uusi PTM-neliveto, taka-akseliohjaus ja aktiivinen aerodynamiikka. Ne tuovat Porschen huipputekniikan nyt myös urheilumallisten avoautojen segmenttiin. Taka-akseliohjaus vaikuttaa erittäin myönteisellä tavalla uusien urheiluautomallien käsiteltävyyteen sekä rataolosuhteissa että päivittäisessä ajossa. Aktiivinen aerodynamiikka voidaan hienosäätää tarjoamaan optimaalista tehoa tai ajodynamiikka yhdellä painikkeen painalluksella kuljettajan toiveista riippuen.Uusien huippumallien suorituskyky näkyy myös aikaisempaa selkeämmin mallien ulkonäössä. Porschelle tunnusomaiset, leveät takasiivekkeet ovat uusissa 911 Turbo -malleissa 28 mm leveämmät kuin 911 Carrera 4 -malleissa: mallien C-pilarista ulottuu käytännössä tasainen, noin kämmenen levyinen pinta auton ulkoreunaan saakka. Tämä yksityiskohta korostuu entistä enemmän katon ollessa laskettuna alas.

Toinen 911 Turbo Cabriolet -mallien huomiota herättävä piirre on ylellinen Porschen avokatto ja sen kevyt magnesiumkehys. Tämä innovatiivinen teknologia mahdollistaa Coupé-tyylisen kaaren katon ollessa suljettuna. Aerodynamiikkaa parantava kaari ei ole mahdollinen perinteisillä korinrakennustekniikoilla. Kuten edeltävissä malleissa, katto avautuu ja sulkeutuu 13 sekunnissa ajettaessa enintään nopeudella 50 km/h.Sisätilat

Uuden Cabrioletin sisätilat noudattavat 911 Turbo Coupé -mallin tyyliä. S-mallin ylpeytenä on erityisen laaja verhoiluvalikoima, johon kuuluu myös ylellinen Black/Carrera Red, sekä mukautuvat Sport Seat Plus -istuimet, joissa on 18-portainen säätö ja tehtyjen asetusten muisti. Lisäksi istuinten selkätukien nahkaviimeistelyissä on kaksoissaumat, ja useat verhoilun elementit ovat hiilenharmaat. Edeltävien mallien tavoin Bosen musiikkijärjestelmä on vakiovarusteena. Ensimmäistä kertaa saatavana on myös Burmester-järjestelmä tilauksesta. Lisävarusteina on saatavana myös tutkaohjattu, mukautuva vakionopeudensäädin, kameroihin perustuva tiemerkintöjen ja nopeusrajoitusten tunnistusjärjestelmä sekä peruutuskamera.

Uudet 911 Cabriolet -mallit tulevat markkinoille joulukuussa 2013. Suomessa 911 Turbo Cabriolet -mallin hinta on 297,758 euroa ja uuden 911 Turbo S -avomallin 354,756, sisältäen arvonlisäveron ja maakohtaiset varusteet.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin