Bemarin kaikkien aikojen kaunein automalli? Tältä näyttää upea BMW Concept 4 | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Bemarin kaikkien aikojen kaunein automalli? Tältä näyttää upea BMW Concept 4

Frankfurtin autonäyttelyn ylivoimaisesti yksi kauneimmista autoyksilöistä oli BMW Concept 4, joka antaa viitteitä Bemarin tulevista tyylisuuntauksista.
Bemarin kaikkien aikojen kaunein automalli? Tältä näyttää upea BMW Concept 4

Kun saksalainen BMW julkistaa nykyään uuden automallin, ensimmäiset otsikot koskevat lähes poikkeuksetta keulan jäähdyttimensäleikköä, jota valmistaja itsekin kutsuu munuais-nimellä. Jos Frankfurtin autonäyttelyssä esitellyn BMW Concept 4 -coupén munuaisten arvostelun jättää omaan arvoonsa ja tarkastelee autoa myös muista kulmista, syvänpunaisen kuoren mittasuhteet ovat lähes täydellisen tyylikkäät.

Makuasioista on mukava väitellä, joten voisiko Bemarin Concept 4 -tutkielma olla jopa autovalmistajan kaunein automalli kautta aikojen? Tai ainakin tämän vuosituhannen malleista?

BMW 4 sarjan konsepti

BMW 4 Concept

BMW Concept 4 näyttää oikeastaan tuotantovalmiilta automallilta, mikä enteilee hyvää baijerilaismerkin nykyfaneille. Keulasta ja perästä löytyy toki aavistuksen karikatyyrisesti liioiteltuja muotoja, mutta sivuprofiilin toivoisi päätyvän tuotantoon asti juuri nykyisen kaltaisena.

Pitkä konepelti, hitaasti perää kohti laskeva kattolinja ja ovien lentokoneen siipiä muistuttavat rajut pokkaukset hivelevät näköaistia. Kuvaavaa Frankfurtin autonäyttelyn esittelytilassa oli se, että pyörivän Concept 4 -mallin ympärille kertyneet ihmiset olivat lähes jähmettyneet paikoilleen ja tuijottivat autoa usean pyörähdyksen ajan. Pysähtynyt tunnelma muuten niin hälyisässä ympäristössä kielii poikkeuksellisen onnistuneesta muotoilusta, kauhusta kangistuneilta kun katselijat eivät vaikuttaneet.

BMW 4 konseptimalli

BMW Concept 4 takaa

BMW Concept 4 -coupé antaa luonnollisesti osviittaa uudelle nelossarjalle, mutta perinteitä ei ole unohdettu hienovaraisilla viitteillä legendaarisiin BMW 3.0 CSi- ja BMW 328-malleihin.

Tyylikkäiden mittasuhteiden ohella esimerkiksi auton valot ovat erityisen taidolla suunnitellut. Etuvalojen kolmiulotteisuus ja yksityiskohtaisuus tuovat keulaan eloa ja vievät huomiota leveiltä ja korkeilta munuaisilta. Takavaloista tarkkasilmäinen saattaa puolestaan löytää pienet punaisina hehkuvat BMW-logot.

Samanlaiset valoyksityiskohdat löytyvät myös BMW Visions M NEXT -konseptiautosta, joka oli niin ikään näytillä Frankfurtin autonäyttelyssä. Tuotantomalleista yksi BMW:n osaston kohokohdista oli uusi BMW X6, jonka yksityiskohdista voit lukea aiemmasta kirjoituksesta.

Lue myös muut Frankfurtin autonäyttelyyn 2019 liittyvät uutiset ja artikkelit.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin