Frankfurtin autonäyttely 2013: Honda | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Frankfurtin autonäyttely 2013: Honda

Pitkästä aikaa Honda Civic -mallistoon liittyy farmarimalli. Civic Tourer erottuu suosikkiluokan muista farmareista muotoilullaan. Esillä olivat myös mm. NSX Concept ja CR-V uudella dieselmoottorilla varustettuna.
Frankfurtin autonäyttely 2013: Honda

Viistoperäisen Civicin sporttisiin muotoihin on saumattomasti istutettu 24 cm pitempi perä. Nämä lähtökohdat huomioiden tavaratilasta on saatu kunnioitettavan suuri. Perusasennossa tilaa on 624 litraa ja laajennettuna 1668 litraa. Tavaratila vastaa siis hyvinkin vaikkapa Golf Variantia.

Takapenkkiin on rakennettu tavanomaista kehittyneemmät mekanismit. Taitettaessa selkänoja painuu istuinosa alemmaksi, ja pohjasta saadaan tasainen. Viistoperämallin tapaan istuinosa voidaan nostaa myös selkänojaa vasten pystyyn, jolloin saadaan tavanomaista korkeampaa tilaa käyttöön. Tavaratilan nostokynnys on keskimääräistä matalampi. Lattian alla on syvä potero, jonka osuudeksi tavaratilasta ilmoitetaan 120 litraa.Takapenkillä tilaa on luokassaan keskimääräisesti eli pitkälle matkustajalle tilat ovat juuri riittävät. Laskevan kattolinjan takia pääntilaa ei ole enempää kuin viistoperämallissa. Myös istuin on molemmissa korimalleissa yhtä matala. Kolmannen sivuikkunan muodon takia näkyvyys takaviistoon on puutteellinen.

Farmarimallin kehitys on tapahtunut Englannissa ja Saksassa, ja se valmistetaan Englannissa. Moottorivaihtoehdot ovat 1,8-litrainen bensa ja tuore 1,6-litrainen diesel, joka on ominaisuuksiltaan luokkansa parhaimmistoa. Suomeen Civiciä odotetaan alkukeväästä.

 

Honda toi näytille myös NSX Conseptin


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin