Geneven autonäyttely 2013: Nissan | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Geneven autonäyttely 2013: Nissan

Nissanilla on jo valmiina edustaja muodikkaaseen pienten crossoverien luokkaan eli Juke. Niinpä toisen sukupolven Note jatkaa edeltäjänsä kaltaisena tila-autona. Muoto on kuitenkin jalostunut pitkänomaisesta tila-autosta lähemmäksi tavallista hatcbackia. Myyntiin Englannissa valmistettava Note tulee syksyllä.
Geneven autonäyttely 2013: Nissan

 

Noten moottorit ovat Micrassa käytetyt kolmisylinteriset 1,2-litraiset bensamoottorit (80 ja 98 hv) sekä 1,5-litrainen diesel (90 hv).

Noten tilat vastaavat suunnilleen entistä ja käytännöllisyys on hyvällä tasolla. Tavaratila saadaan tasaiseksi välipohjan avulla ja takaistuin siirtyy pituussuunnassa. Noteen saa kamerajärjestelmän, joka näyttää lintuperspektiivikuvaa auton ympäristöstä. Turvavarusteina saa törmäysvaroitus- ja kaistavahtijärjestelmät.Sähköauto Leafia on sopeutettu Euroopan vaatimuksiin samalla, kun tuotanto siirtyy Englantiin. Toimintamatkan luvataan olevan entistä pitempi uusien komponenttien ansiosta. Myös ilmanvastus on etuosaa uudistamalla hivenen pudonnut. Tavaratilaa on komponenttien uudelleensijoittelun ansiosta 40 litraa enemmän. Tarjolla on kolme varustevaihtoehtoa.

Ensimmäiset urheilulliset Nismo-versiot on nyt esitelty Euroopassa. Juke Nismon bensaturbossa on tehoa vakion 190 hevosvoiman sijasta 200 hv. 370Z Nismossa teho on nostettu 355 hevosvoimaan. Molemmissa myös alustaa on muutettu.


Resonance sisältä

Konseptiautona Nissan esitteli jo Detroitissa julkistetun Resonancen, joka ennakoi seuraavaa Muranoa. Siinä ideana on ohjata tavanomaista kehittyneemmin sähkömoottorin ja 2,5 litraan kutistetun bensamoottorin yhteispeliä. Kojetaulun keskiosan konseptissa täyttää valtava näyttöpaneeli.Nissanin luksusmerkki Infiniti on uudistanut mallimerkintänsä hieman samantyylisiksi kuin Hyundai. G37:n seuraaja on nyt nimeltään Q50. Se on tyylillisesti entistä hillitympi ja Eurooppalaisesta näkökulmasta paljon vakavammin otettava kilpailija muille premium-merkeille. Tilankäyttö ei edelleenkään ole sen vahvuuksia ja tavaratila on epäkäytännöllinen.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin