Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Käytetty hybridiauto 30 000 euron budjetilla – tutustu näihin käyttökuluiltaan edullisiin vaihtoehtoihin

Liikenteen sähköistymisestä on puhuttu jo vuosia. Hiljalleen sähköautot ja hybridit ovat kuitenkin yleistyneet ja alkaneet näkyä myös autojen myyntitilastoissa.
Käytetty hybridiauto 30 000 euron budjetilla – tutustu näihin käyttökuluiltaan edullisiin vaihtoehtoihin

Vielä sähköautot ja hybridit näyttelevät varsin pientä osaa kaikista autojen ensirekisteröinneistä, mutta määrät ja kuluttajien kiinnostus ovat kasvussa autotarjonnan laajentuessa ja akkuteknologian kehittyessä.

Hybridiautoilun etuihin kuuluu perinteisiä polttomoottoriautoja pienempi polttoaineenkulutus sekä alhaisemmat päästöt. Myöskään sähkömoottorin tarjoamaa välitöntä vääntöä ja ajomukavuutta ei sovi unohtaa, vaikka yleisesti keskustelu hybridien ympärillä keskittyykin lähinnä päästöihin.

Hybridiauto alkaa olla käsitteenä jo hyvin laaja, sillä valinnanvaraa ja erilaisia voimalinjaratkaisuja on tullut vuosien myötä markkinoille hurja määrä. Hybridejä ei näin ollen voi niputtaa yhteen, vaan karkeasti automallit voi jakaa kolmeen pääryhmään:

 - Kevythybridit, joissa sähkömoottori avustaa polttomoottoria liikkeelle lähdössä, mutta auto ei koskaan kulje pelkän sähkön voimalla

- Itselataavat hybridit tai täyshybridit, joilla on mahdollista ajaa myös pelkän sähkömoottorin voimalla muutaman kilometrin verran

- Plugin-hybridit eli pistokehybridit, joita voi ladata ulkoisesta virtalähteestä kotona, työpaikalla tai julkisilla latauspisteillä. Tällä hetkellä plugin-hybridit tarjoavat sähköistä ajoa noin 50 kilometrin verran. 

Lisätietoa hybrideistä: Harkitsetko hybridiautoa? Ota nämä kaikki asiat huomioon

Kia Niro - pistokehybridi


Kuva: Autotalli.com / J.Rinta-Jouppi Kuopio

Kia Niro on saatavilla niin perinteisenä hybiridinä, pistokkeesta ladattavana hybridinä kuin täyssähköautonakin. Tämä yksilö on pistokkeesta ladattava plugin-hybridi, jossa on sekä sähkö- että bensiinimoottorit. Auton lataaminen onnistuu kotona tai julkisella latauspisteellä.

Tämän Kia Niro plug-in hybridin hinta on karvan verran alle 30 000 euroa. Auto on automaattivaihteinen, etuvetoinen ja vuosimallia 2017. Kilometrejä auton mittariin on kertynyt maltilliset 30 000 km. Huolettomista kilometreistä on lupa nauttia tällä autolla vielä pitkään, sillä auton tehdastakuu on voimassa  marraskuuhun 2024 tai 150tkm saakka.

Katso kohde, mikäli se on vielä myynnissä

Katso kaikki Kia Niro hybrid vaihtoautot
Katso kaikki Kia Niro hybrid uudet autot


Toyota Corolla Hybrid – perinteinen hybridi


Kuva: Autotalli.com / Toyota Airport

Suomalaisten ikisuosikki ja suoranainen legenda, Toyota Corolla, teki paluun kolmella eri korimallilla, ja se on korvannut japanilaisvalmistajan mallistossa Aurisin ja Avensiksen. Toyota Corolla Hybrid on tällä hetkellä Suomen suosituin uutena myytävä automalli ja voittipa se äskettäin myös Tekniikan Maailman arvostetun talviautovertailun. Auto on itselataava hybridi, eli auto lataa akkua ajon aikana jarrutusenergiasta sekä polttomoottorista generoimalla. Hybriditekniikka on huomaamaton ja parhaimmillaan kaupunkiajossa. Autossa sähkömoottorin parina on 2-litrainen bensiinimoottori.

Tämä kyseinen yksilö on automaattivaihteinen vuoden 2019 farmarimalli suomalaisten suosimalla valkoisella ulkovärillä.

Katso kohde, mikäli se on vielä myynnissä.

Katso kaikki Toyota Corolla hybridi vaihtoautot
Katso kaikki Toyota Corolla hybridi uudet autot


Volkswagen Golf GTE - pistokehybridi


Kuva: Autotalli.com / Autopilotti Suomi Oy

Volkswagen Golf GTE on Volkkarin ihka ensimmäinen ladattava hybridi, joka tuli markkinoille jo vuonna 2014. Golf GTE on hieman vakiomallin Golfia matalampi, matalamman urheilujousituksen vuoksi. Autossa on 148 hevosvoiman bensiinimoottori ja 101 hevosvoiman sähkömoottori, suurimman yhteistehon kohotessa mukavaan 204 hevosvoimaan.

Tämä kyseinen yksilö on automaattivaihteinen vuoden 2018 malli ja sillä on ajettu 34 000 km. Autossa on tyylikäs musta helmiäisväri ja kattava varustelu. Auton toimintasäteeksi sähköllä on ilmoitettu noin 50 kilometriä, joten päivittäiset ajot voivat hoitua jopa pelkän sähkön voimin. Pidemmät matkat ja rajummat kiihdyttelyt sähkön ja bensan yhteispelillä.

Katso kohde, mikäli se on vielä myynnissä.

Katso kaikki Volkswagen Golf hybridi vaihtoautot

Katso kaikki Volkswagen Golf hybridi uudet autot


Lexus IS - perinteinen hybridi


Kuva: Autotalli.com / Toyota Tammer-Auto

Lexus IS 300h on sedan-korimallin perinteinen hybridiauto, jossa käytetään bensiini- ja sähkömoottorin yhdistelmää. Auton hybridiakku latautuu itsestään ajossa, hidastuksissa ja jarrutuksissa, joten autoa ei tarvitse ladata pistokkeesta. Suorituskykyä tästä urheilullisesti muotoillusta autosta löytyy kiitettävästi 223 hevosvoiman verran.

Tämä Lexus IS 300h yksilö on vuoden 2018 mallia, automaattivaihteinen, takavetoinen ja väri on tyylikäs punainen. Autolla on ajettu 52 000 km

Katso kohde, mikäli se on vielä myynnissä.

Katso kaikki Lexus IS hybridi vaihtoautot
Katso kaikki Lexus IS hybridi uudet autot


Mercedes-Benz C 350 E - pistokehybridi


Kuva: Autotalli.com / SAKA Espoo

Kun haluat nauttia arjen ylellisyydestä ja kruisailla kuitenkin luontoa miettien, yksi valinta voisi olla Mercedes-Benz C 350e -mallinen pistokkeesta ladattava hybridiauto. Auto takaa luksustason kyydit sekä tarjoilee riittävästi suorituskykyä.

Tämä kyseinen yksilö on tuontiauto Saksasta ja sillä on ajettu 108 000 km. Autossa on hyvä varustelutaso ja tyylikäs sininen väri. Tehoja autossa on myyjän mukaan 211 hevosvoimaa.

Katso kohde, mikäli se on vielä myynnissä.

Katso kaikki Mercedes-Benz C-sarjan hybridi vaihtoautot
Katso kaikki Mercedes-Benz C-sarjan hybridi uudet autot

AUTOTALLI.COM

Hybridi vaihtoautot
Hybridi uudet autot


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin