Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Kesän kuumin autodiili? Rajattu erä nopean toimituksen hybridejä himoittavan houkuttelevalla hinnalla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: AUTOVERKKOKAUPPA // Autoverkkokauppa on tuonut suositun #uusivuodeksi-yksityisleasingin rinnalle erikoiserän nopean toimituksen automalleja.
Kesän kuumin autodiili? Rajattu erä nopean toimituksen hybridejä himoittavan houkuttelevalla hinnalla

Uusi auto kiinteällä kuukausierällä ilman riskiä auton arvonalenemasta on yhä useamman suomalaisen valinta. Yksityisleasing-tuotteiden edelläkävijä Autoverkkokauppa on tarjonnut jo vuosien ajan houkuttelevasti hinnoiteltuja leasingautoja käyttövoimaan ja auton kokoluokkaan katsomatta.

Suositun #uusivuodeksi-yksityisleasingin rinnalle on tuotu nyt erikoiserä automalleja, jotka saa nopealla toimituksella ajoon vielä jopa kesän reissuihin. Erikoiserän autoissa sopimuskausi on kolmen vuoden mittainen sisältäen 15 000 ajokilometriä vuodessa. Kilometrirajan voi halutessaan kuitenkin muuttaa 25 000:een kilometriin vain 50 euron lisähinnalla kuukaudessa.

Lisäksi Autoverkkokaupan ilmaiseen asiakasetuohjelmaan kuuluvat asiakkaat saavat jo valmiiksi edulliseksi hinnoitelluista kuukausieristä automallikohtaisen, jopa 70 euron, alennuksen. Etuohjelman asiakkaalla on myös mahdollisuus vaihtaa automallia yhden kerran sopimuskauden aikana.

Automallien kuukausihinnat alkavat #uusivuodeksi-erikoiserässä 249 eurosta. Tutustu koko #uusivuodeksi-erikoiserän tarjontaan

Tilava hybridi-SUV

Yksi Autoverkkokaupan #uusivuodeksi-erikoiserän houkuttelevimmista automalleista on Hyundain tilava perhekokoluokan katumaasturi TUCSON, joka on saatavilla niin itselataavana täyshybridinä kuin pistokkeesta ladattavana hybridinä.

Hyundai TUCSON Hybrid -täyshybridin kuukausihinta on kampanjassa 549 euroa, ja ladattavan TUCSON Plug-In Hybridin 649 euroa. Molempia autoja on saatavilla rajattu erä suoraan Suomen varastolta.

Molemmissa malleissa on kattava ja näyttävä Black-erikoisvarustelu. Tavaratilaa Hybridissä on peräti 616 litraa ja Plug-In Hybridissä 558 litraa.

TUCSON Hybrid -täyshybridissä jarrutus- ja liike-energiaa kerätään talteen pienikokoiseen akustoon, ja 44 kW:n tehoinen sähkömoottori avustaa polttomoottoria pienentäen polttoaineenkulutusta. Auto kulkee osan matkasta pelkän sähkömoottorin voimin, mutta autoa ei voi ladata ulkoisesta virtalähteestä. Katso täyshybridin yksityiskohdat ja hinnat.

Nelivetoinen TUCSON Plug-In Hybrid -lataushybridi saa sähköisen voimansa puolestaan 13,8 kWh:n korkeajänniteakusta, ja auton yhdistetty WLTP-toimintamatka on sähköllä 62 kilometriä. Auton latauksen hallinta onnistuu helposti älypuhelimen Bluelink-sovelluksen kautta. Tutustu TUCSON-lataushybridiin.

Aiempaa laajempi myymäläverkosto

Vaikka Autoverkkokaupassa asiointi onnistuukin nimensä mukaisesti vuorokauden ympäri verkossa, myös myymäläverkostoon on panostettu viime vuosina paljon.

Vantaan Petikossa sijaitsevan liikkeen lisäksi asiakkaita palvellaan nykyään myös täysin uudessa Turun myymälässä, Espoossa, Hämeenlinnassa sekä Tampereella.

Uusien autojen kaupassa Autoverkkokauppa edustaa peräti 14:ää eri automerkkiä ja toimii myös kyseisten merkkien valtuutettuna merkkihuoltona.

Tutustu Autoverkkokaupan kilpailukykyisiin yksityisleasing-tuotteisiin.

Mikä #uusivuodeksi-yksityisleasingsopimus?

  • Maksat autosta kiinteää kuukausihintaa sovitun mittaisen ajan.
  • Sopimuskauden pääteeksi voit palauttaa auton Autoverkkokaupalle tai lunastaa auton itsellesi ennalta sovitulla hinnalla.
  • Voit valita vuosittaiseksi ajomääräksi 15 000 tai 25 000 kilometriä.
  • Auto tulee huollattaa huolto-ohjelman mukaisesti. Voit valita autoosi myös huolto- tai huolenpitosopimuksen.
  • Ajoneuvoveron, käyttövoimakustannukset, vakuutukset ja mahdolliset katsastukset maksat itse.
  • Halutessasi ostamme myös nykyisen autosi ja saat rahat suoraan tilillesi.
  • Yksityisleasing sopii riskittömyyttä ja ennakoitavia kuluja arvostavalle autoilijalle.

Katso #uusivuodeksi-erikoiserän tarjonta ja hinnat.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin