Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Kiinnostaako moottoripyöräkortti? MP-messuilla teorian voi suorittaa ilmaiseksi

Kiinnostaako moottoripyöräkortti? MP-messuilla teorian voi suorittaa ilmaiseksi

MP-messujen vetonaula: ajokortin teoriatunnit voi suorittaa ilmaiseksi
Helmikuisilla moottoripyörämessuilla voi suorittaa moottoripyöräkortin edellyttämät teoriatunnit veloituksetta.

Helsingin Messukeskuksessa 2.-4.2.2018 järjestettävillä MP-messuilla voi suorittaa moottoripyöräkortin edellyttämät teoriatunnit veloituksetta Haagan autokoulun ja Suzukin tarjoamana.

Normaalisti teoriatunnit maksaisivat autokouluissa noin 200 euroa. Kursseja järjestetään perjantaina 2.2. klo 14, lauantaina 3.2. klo 9 ja sunnuntaina 4.2. klo 10. Osallistuminen edellyttää normaalin pääsylipun ostamista MP-messuille.
Jokaiselle kurssille mahtuu mukaan 100 oppilasta ja paikat tulee varata etukäteen Haagan autokoulun verkkosivuilta (Mp-intensiivikurssi -nimellä).

MP-messuilla järjestettävät luennot sisältävät seuraavat osiot: moottoripyöräilyn erityispiirteet, moottoripyörä ja sen perushallinta, moottoripyöräilijän ajovarusteet, moottoripyörällä liikennetilanteessa, moottoripyörällä maantienopeuksissa ja moottoripyöräilijän vaaratilanteiden välttäminen.

Järjestäjän mukaan teoriatunnit sopivat moottoripyöräkortittomien lisäksi myös niille, joilla on jo moottoripyörän ajamiseen oikeuttava ajokortti, mutta eivät ole koskaan ajaneet moottoripyörällä tai eivät ole tehneet sitä pitkään aikaan.

Kampanjalla halutaan lisätä moottoripyöräilyä ja tehdä moottoripyöräkortin suorittaminen entistä helpommaksi ja edullisemmaksi.

Messuilla järjestettävät luennot ovat osa kevytmoottoripyörän ajokortin (A1), teholtaan rajoitetun moottoripyörän ajokortin (A2) ja teholtaan rajoittamattoman moottoripyörän ajokortin (A) opetusta. Henkilölle, joilla on jo henkilöauton ajokortti (B) MP-messujen tarjoama teoriamäärä riittää moottoripyöräkortin saamiseen. Lisäksi tulee suorittaa ajo-opetusta kuusi tuntia. Niiden joilla ei ole henkilöauton ajokorttia pitää suorittaa moottoripyöräkortin saamiseksi lisäksi kuusi teoriatuntia ja yhdeksän tuntia ajo-opetusta valitsemassaan autokoulussa tai opetusluvan kautta.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin