Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Näin Uberia käytetään Suomessa – kyytiin hypätään etenkin baari-illan päätteeksi

Taksilain uudistuksen myötä toimintansa uudelleen heinäkuussa 2018 aloittanutta kyytipalvelu Uberia käyttää aktiivisesti 20 000 matkustajaa kuukaudessa.
Näin Uberia käytetään Suomessa – kyytiin hypätään etenkin baari-illan päätteeksi

Yhdysvaltalainen kyytipalvelu Uber on julkistanut ensimmäisen toimintavuotensa lukuja Suomessa. Palvelun antamista tiedoista käy ilmi, että sovellusta käytetään selvästi eniten viikonloppuisin aamuyöstä. Matkat alkavat tai päättyvät tyypillisesti julkisen liikenteen asemille tai lentokentälle, mikä kertoo siitä, että Uberia käytetään täydentämään julkisen liikenteen palveluita. 

Kun Uber-kyydin tilaa sovelluksesta, autolla kestää Suomessa keskimäärin seitsemän minuuttia saapua asiakkaan antamaan osoitteeseen. Aktiivisia kuljettajia Uberilla on Suomessa reilut 500.

Uberin Pohjoismaiden johtaja Joel Järvinen iloitsee siitä, että kyytipalvelu on löytänyt Helsingissä aktiivisia käyttäjiä sekä kuljettajia.

”Uusi lainsäädäntö on tuonut uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia tarjoamalla kaupunkilaisille enemmän valinnanvaraa ja helpompaa liikkumista. Tämä mahdollistaa sen, että oman henkilöauton käyttöä voi miettiä tarkkaan ja jopa vähentää”, Järvinen kertoo. 

Kuluvan vuoden suosituimmat yksittäiset päivät ovat osuneet Uberissa kuumimpaan pikkujoulukauteen marras-joulukuun vaihteen lauantaipäiviin. Sovelluksen suosituimmat kohteen ovat olleet Helsinki-Vantaan lentoasema, Kampin alue, Länsisatama, Hakaniemet tori ja Helsingin päärautatieasema.

 

AUTOTALLI.COM

Tutustu vaihtoehtoisiin tapoihin liikkua ilman omistusautoa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin