Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Nimi julki: tässä tulee huippu-uutuus Škoda Scala

Škodan uusi Golf-kokoluokan perheauto on saanut nimekseen Škoda Scala.
Nimi julki: tässä tulee huippu-uutuus Škoda Scala

Škoda on korvaamassa nykyisen Rapid-mallinsa uudella Škoda Scalalla, joka pohjautuu Volkswagen-konsernin MQB-pohjaratkaisulle. Esimakua auton muodoista saatiin jo hiljattain Pariisin autonäyttelyssä Vision RS -konseptimallin muodossa.

Nimi Škoda Scala tulee latinasta ja se tarkoittaa tikapuita tai portaita. Auto on viisiovinen hatcback-malli, joka tulee sijoittumaan samaan kokoluokkaan Volkswagen Golfin kanssa. 

Huippusuosittuun kokoluokkaan sijoittuvan Scalan tekniikasta tai lopullisesta muotoilusta on kerrottu vasta hyvin vähän, mutta erityisen mielenkiintoiseksi auton tekisi, jos siitä tuotaisiin Vision RS -konseptin mukaisesti tarjolle myös ladattava hybridi. Pariisin autonäyttelyssä nähdyssä konseptimallissa auton voimalinjana oli 1,5-litraisen TSI-bensiinimoottorin ja sähkömoottorin yhdistelmä. Yhteistehoa moottoreiden kerrottiin tuottava 245 hevosvoimaa ja sähköiseksi toimintamatkaksi luvattiin 13 kWh:n akustolla 70 kilometriä.

Selaile myytäviä Skodan uusia automalleja.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin