Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Nyt katse kohti kohtuuhintaista premiumia – näistä syistä Volvo Selekt -vaihtoauto on alkavan vuoden paras autohankinta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VOLVO Mikä olisi mukavampaa, kuin aloittaa uusi vuosi uuden auton ratissa. Mainion vaihtoehdon voi löytää takuunalaisesta ja uudenveroisesta Volvo Selekt -vaihtoautosta.
Nyt katse kohti kohtuuhintaista premiumia – näistä syistä Volvo Selekt -vaihtoauto on alkavan vuoden paras autohankinta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VOLVO

Ladattavat hybridiautot ovat yleistyneet kuluvan vuoden aikana huimaa vauhtia, ja Volvo on ollut Suomessakin lataushybridien myyntikuningas jo useamman vuoden putkeen. Käytännössä maamme johtava lataushybridien autokanta tarkoittaa hyvää saatavuutta myös autoliikkeiden vaihtoautopuolella.

Volvo Selekt -vaihtoauto-ohjelma on ylivoimaisesti järkevin tapa päästä käsiksi kohtuuhintaiseen ja riskittömään premiumiin. Volvo Selekt -vaihtoautoiksi hyväksytään vain autoyksilöt, jotka käyvät läpi laajan kuntotarkastuksen, ja joiden huoltohistoria on selvillä.

Volvo Selekt -vaihtoauton ostaja saa aina autolleen myös 12 tai 24 kuukauden takuun, jolla varmistetaan huolettomat kilometrit pitkäksi aikaa eteenpäin. Mikäli autossa ilmenee huoltotarpeita, korjaukset tehdään aina alkuperäisillä osilla ja tehtaan huolto-ohjeistuksia noudattaen. Sama pätee myös Volvo Selekt -vaihtoautoihin tarjottaviin määräaikaishuoltosopimuksiin.

Volvo Omamekaanikko

Huomionarvoista on myös se, että Volvo Selekt -takuu ei sisällä omavastuuta. Takuu kattaa myös kalleimmat komponentit. Näitä ovat esimerkiksi moottori ja vaihteisto.

– Volvo Selekt -vaihtoautot kuuluvat Volvon Omamekaanikko-palvelun piiriin. Käytännössä jokaisella autolla on ikään kuin oma lääkäri, joka tuntee auton huoltohistorian läpikotaisin. Omamekaanikko-palvelun mekaanikot ovat Volvo-henkilöautojen parhaita ja koulutetuimpia asiantuntijoita, vaihtoautojohtaja Tommi Lehtonen kertoo.

Tarjolla myös kilpailukykyinen Volvia-vakuutus

Volvon asiakkaille merkin oma Volvia-vakuutus on jo todennäköisesti tuttu tuote, mutta ensimmäistä kertaa ruotsalaispremiumin hankkivan kannattaa ottaa vakuutus myös harkintaan. Volvian kautta vakuutetaan vain Volvo-merkkisiä ajoneuvoja, mikä tarkoittaa sitä, ettei vakuutushintaan ole tarvinnut laskea sisään muillekin merkeille sattuvia vahinkoja.

– Tämä on aidosti kilpailukykyisesti hinnoiteltu vakuutustuote. Yksi suuria etuja hinnan lisäksi on myös se, että vahingon sattuessa auto viedään aina valtuutetulle merkkikorjaamolle ja huollatetaan sataprosenttisesti alkuperäisillä osilla, Lehtonen toteaa.

Volvon pitkä historia ja laaja verkosto Suomessa tarjoaa näin ollen katkeamattoman palveluketjun, joka kattaa auton lisäksi myös huolto- ja vakuutuspalvelut. Laadukkaiden autojen ohella laadukkaat palvelut auton omistamisen aikana näyttelevät tärkeää roolia Volvon asiakastyytyväisyydessä.

– Asiakas on meille ykkönen. Mahdollisissa haasteissa pyrimme aina pitämään asiakkaan tyytyväisenä. Moni Volvo Selekt -vaihtoautolla ajava päätyykin vaihtamaan autonsa kerta toisensa jälkeen uudempaan Selektiin, Lehtonen summaa.

Koeajolle uskaltaa lähteä turvallisin mielin

Haastavasta koronavuodesta huolimatta Volvo Selekt -koeajolle uskaltaa lähteä turvallisin mielin. Kaikissa Volvon autoliikkeissä noudatetaan tarkkoja suojautumisohjeita ja suojavälineitä on tarjolla myös asiakkaille. Lisäksi autot desinfioidaan koeajojen välissä, ja samoin tehdään myös huoltoon tuleville autoille ennen niiden luovutusta takaisin asiakkaille. 

Volvo Selekt -vaihtoautoon tutustuminen sujuu myös etänä helposti.

– Esimerkiksi Whatsapp-sovelluksen kautta automyyjä pystyy lähettämään personoituja videoita ja kuvia asiakkaalle, samoin videopuhelut onnistuvat ja asiakkaan on helppo esittää myyjälle lisäkysymyksiä, Lehtonen kertoo.

Volvo Selekt vaihtoautotarjonta

Myös autojen kotiintoimitukset ovat hänen mukaansa yleistyneet kuluvan vuoden aikana nopeasti. Jokaisen auton luovutuksen yhteyteen kuuluva perehdytys ja auton läpikäynti onnistuvat myös asiakkaan kotipihassa, ja samalla mahdollinen vaihtoauto voidaan ottaa matkaan paluukyydissä.

Rahoituksen vertaileminen tuo selvää säästöä

Volvo Selekt -vaihtoautoihin on tarjolla vuodenvaihteessa kilpailukykyinen rahoitus 2,9 prosentin korolla. Oheiseen rahoitusesimerkkiin on havainnollistettu Volvo XC90 T8 -lataushybridin osalta, kuinka suuri säästö pelkästään rahoituskuluissa voidaan saavuttaa pienemmällä rahoituskorolla.

Volvo Selekt -vaihtoauton ja esimerkiksi ei-merkkiliikkeen vaihtoautotarjontaa vertailtaessa huomiota kannattaa kiinnittää myös auton luotettavuuteen ja huoltohistoriaan. Ei-merkkiliikkeet ovat tuoneet viime vuosina merkittäviä määriä autoja käytettyinä ulkomailta Suomeen, ja tällaisten autojen huoltojen ajantasaisuus ei aina ole selvillä.

Volvo Selekt on tae nimenomaan huolettomista kilometreistä ja helposti ennakoitavista kuluista. Selekt-vaihtoautojen takuu sekä tarkastettu huoltohistoria takaavat autolle hyvän jälleenmyyntiarvon myös jatkossa.

Tutustu laajaan Volvo Selekt -vaihtoautojen tarjontaan ja kilpailukykyisiin hintoihin.

 

RAHOITUSLASKELMA 

  

Volvo Selekt

Ei-merkkiliike

Rahoitettava osuus

47 489 €

47 489 €

Rahoituskausi

60 kk

60 kk

Käteismaksuosuus

11 810 €

11 810 €

Viimeinen suurempi erä

0 €

0 €

Korko

2,90 %

6,90 %

Kuukausierä

863,21 €

950,10 €

Luottokustannukset yhteensä

4 552,39 €

9 766,01 €

Säästö Volvo Selekt -vaihtoauton kohdalla

5 213,62 €

 

 

Mikä Volvo Selekt?

- Valtakunnallinen Volvo -vaihtoauto-ohjelma

- Vain takuunalaisia autoja (12 tai 24 kk)

- Tarkastettu, kunnostettu ja huoltohistoria selvitetty

- Edullinen rahoitus

- Viimeisin huolto-ohjelman mukainen huolto sekä ohjelmistopäivitys suoritettu

- Volvon tiepalvelu kuuluu hintaan

- Ei omavastuuta

- Nimetty Volvo Omamekaanikko

- Määräaikaishuollot mahdollista paketoida kuukausierään

 

Tutustu laajaan Volvo Selekt -vaihtoautojen tarjontaan ja kilpailukykyisiin hintoihin.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin