Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

#onnellistenajokoulu: oikotiet onneen

Onnellisten ajokoulun toisella kerralla paneuduttiin käyttäytymiseen.
#onnellistenajokoulu: oikotiet onneen

Tavanomaisuudesta poiketen luvassa ei ollutkaan saarnaavaa sormella osoittelua vaan henkilökohtaista kasvua. Turvauduimme autokouluopettaja Jiri Katteluksen ammattitaitoon faktojen osalta ja otimme avuksi improteatteri Snorkkelin luodaksemme hermoja kiristäviä tilanteita. Asennepäivässä oppilaat johdateltiin itsetutkiskelun polulle. Yksinkertaisena loppupäätelmänä havaitsimme, että ainoastaan omaan käyttäytymiseen ja tunnetilojen hallintaan voi vaikuttaa. Haastoimme kunkin oppilaan muuttamaan vain yhtä asiaa omassa käyttäytymisessä ja kokeilemaan miten sen toteuttaminen vaikuttaa omaan onnellisuustasoon. Jos haluat tietää, miten tämä on onnistunut, niin käväise kysymässä twitterissä.

#onnellistenajokoulu YouTubessa ja Facebookissa

Seuraava sessio on 28.4.2014 ja silloin opimme miten ilmoitettuihin normikulutuksiin päästään, ainakin Mazdalla. Onnea lisää myös säästö omassa kukkarossa!

#onnellistenajokoulu

 

#onnellistenajokoulu’n erottaa tavanomaisista autokouluista sen tavoite: tehdä itse kuskista itsekkäästi onnellisempi! Ajokoulu liputtaa kestävän kehityksen ja ekologisuuden puolesta sekä opettaa käytännössä, miten nämä tavoitteet auton ratissa saavutetaan. Kaikki taidot punnitaan myös käytännössä, kun autokoululaiset haastetaan 17.5. pidettävään kansalliseen Neste Muurala, EcoRun –taloudellisuusajokilpailuun. Ajokoulun keulakuvina nähdään mediasta tutut Anna Perho (Radio Aalto) ja Aki Linnanahde (Radio Nova, MTV3). Opettajana toimivat autoilun opit läpikotaisin tuntevat autokouluopettaja Jiri Kattelus, sekä legendaarinen Minna Sillankorva, Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainut rallin Maailman Mestaruuden voittanut nainen.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin