POP haluaa nuoria kuljettajia asiakkaakseen – huimia eroja autovakuutuksissa! | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

POP haluaa nuoria kuljettajia asiakkaakseen – huimia eroja autovakuutuksissa!

Kaupallinen yhteistyö: Vakuutuslaskuri.fi
POP haluaa nuoria kuljettajia asiakkaakseen – huimia eroja autovakuutuksissa!

Jokaisen kuluttajan saatavilla oleva verkossa toimiva Vakuutuslaskuri.fi -palvelu mullistaa autovakuutusten vertailun hyödyntämällä nykyteknologiaa. Tämä pohjoismaissa ainutlaatuinen palvelu vertailee paitsi vakuutusten hinnat ja omavastuut, myös vakuutusehtojen sisällön ja vakuutusyhtiöiden väliset ehtoerot sekä pisteyttää eri vakuutusyhtiöiden tarjoukset paremmuusjärjestykseen. Muut vertailupalvelut vertaavat vain hintaa.

Esimerkkiautona Volvo XC60:

Esimerkissämme on haettu Volvo XC60 Turun seudulla asuvan 28-vuotiaan kuljettajan tiedoilla. Kalleimman ja halvimman tarjouksen erotus on yli 1000 euroa. Halvin yhtiö on Fennia. Fennia saa myös parhaimmat pisteet ja on siten tässä tapauksessa kuluttajalle hinta/laatu -suhteeltaan paras valinta.

1) Esimerkki viiden suosituimman automerkin vakuutusvertailusta 29-vuotiaalle helsinkiläiselle:

Alla on listattu viiden suosituimman automerkin vakuutusvertailu 29 vuotiaalle Helsingissä asuvalle henkilölle, joka ajaa vuodessa 15 000 kilometriä.  Esimerkin hinnat sisältävät liikenne- ja kaskovakuutuksen 200 euron omavastuulla. 

Hintaerot ovat todella merkittävät kuten myös Vakuutuslaskuri.fi:n tuottamat vakuutusyhtiöiden väliset piste-erot. Kallein vakuutusyhtiö on lähes 100% kalliimpi kuin halvin vakuutus. Pisteissä huonoin vaihtoehtoyhtiö saa alle 40% parhaan yhtiön pisteistä. Kuten edellä on todettu pisteisiin vaikuttavat vakuutusehtojen sisältö, hinta ja vakuutuksen omavastuun taso.

Johtopäätös yllä olevasta: POP haluaa nuoria (alle 30 vuotiaita) kuljettajia asiakkaakseen.


2) Esimerkki viiden suosituimman automerkin vakuutusvertailusta 57-vuotiaalle turkulaiselle

Alla on listattu toinen vakuutusvertailu 57 vuotiaalle Turussa asuvalle henkilölle, joka ajaa vuodessa 25 000 kilometriä.

Hintaerot ovat maksimibonuksetkin omaavalle merkittävät. Kallein yhtiö on lähes 50 % kalliimpi kuin halvin.

Vakuutuslaskuri.fi -vertailupalvelu toimii näin

Palvelu on helppo käyttää. Ensin syötät henkilötietosi ja ajoneuvosi tiedot vakuutusyhtiöitä varten. Seuraavaksi hyväksyt toimeksiantosopimuksen ja meklarivaltakirjan. Allekirjoitat dokumentit sähköisesti muutamassa sekunnissa. Palvelun käyttö maksaa vain 9,95 euroa. Vertailu tehdään kuudelle eri turvalaajuudelle.

Kilpailuta tästä ja säästä

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin