Suomen halutuimmat yritysautot – näitä merkkejä kilpailutetaan eniten | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Suomen halutuimmat yritysautot – näitä merkkejä kilpailutetaan eniten

Autotalli.comin yritysleasing-kilpailutuksen kautta etsitään tasaisesti niin paketti- kuin henkilöautoja. Suosituimman automerkin tittelin vie Mercedes-Benz.
Suomen halutuimmat yritysautot – näitä merkkejä kilpailutetaan eniten

Yksityisille kuluttajille tarjottava kiinteään kuukausihintaan perustuva yksityisleasing on nostanut suosiotaan viime vuosien aikana vahvasti. Yrityksille leasingia on ollut tarjolla jo pitkään, mutta se on monesti mielletty vain suuryritysten tarpeisiin sopivaksi. 

Todellisuudessa yritysleasing sopii niin yksinyrittäjille kuin suuremmille yrityksille, jotka haluavat tietää autoilun kulut tarkasti jo etukäteen.

Autotalli.comin kautta on mahdollista kilpailuttaa yrityksen leasingautot, ja leasingkilpailutuksen tehneiden vastauksista saa hyvän kuvan siitä, millaisia autoja yrittäjät tällä hetkellä haluavat. Suurin osa kilpailutuksen tehneistä on pk-yrityksiä.

Yritysleasing-kilpailutuksessa ylivoimaisesti kolme suosituinta automerkkiä ovat Mercedes-Benz, Volkswagen ja Ford. Suuri kaula seuraaviin ja tasavahvoihin Volvoon, Toyotaan, BMW:hen ja Skodaan selittyy suurelta osin sillä, että kilpailutuksen tehneistä 40 prosenttia oli hankkimassa pakettiautoa. Hyötyajoneuvoissa Mercedes-Benzillä, Volkswagenilla ja Fordilla on erityisen vahva asema.

Ford Transit Custom

Yritysleasing ei kata kuitenkaan vain pakettiautoja, sillä farmareita, maastureita ja sedan-mallisia autoja kilpailutettiin yhteensä pakettiautoja vastaava määrä. Leasing onkin monesti järkevä vaihtoehto esimerkiksi yksinyrittäjän liikkumistarpeisiin.

10 suosituinta automerkkiä Autotalli.comin yritysleasing-kilpailutuksessa

  1. Mercedes-Benz
  2. Volkswagen
  3. Ford
  4. Volvo
  5. Toyota
  6. BMW
  7. Skoda
  8. Audi
  9. Renault
  10. Mitsubishi

Yritysleasingissa autosta maksetaan kiinteää kuukausihintaa, johon voi sopimuksesta riippuen sisältyä esimerkiksi huollot, vakuutukset ja verot. Täysin yrityksen työajoihin käytettävissä ajoneuvoissa myös kuukausihinnan arvonlisävero on vähennettävissä. 

Leasingsopimusta tehtäessä autolle määritellään vuosittainen ajomäärä ja sopimuskausi. Autotalli.comin yritysleasing-kilpailutuksessa suosituimmat vuosittaiset ajomäärät olivat 25 000 ja 30 000 kilometriä. Sopimuskauden pituuksista ylivoimaisesti suosituin oli kolmen vuoden vaihtoehto.

Käyttövoimista yritysautoissa kiinnosti eniten dieselautot, joita kilpailutti 59 prosenttia. Bensiiniautoja haki 23 prosenttia kilpailutuksen tehneistä ja hybridejä 13 prosenttia.

 

Tiedot perustuvat Autotalli.comin yritysleasing-kilpailutuksen kuluvan vuoden kolmannen vuosineljänneksen aikana tehneiden vastauksiin.

 

AUTOTALLI.COM

Tutustu yritysleasingiin ja kilpailuta yrityksen autohankinta Autotalli.comissa.

 

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin