Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Suomen nopein tapa myydä auto? Laita autoliikkeet kilpailemaan autostasi 48 tunnin kilpailutuksessa

Baanan avulla myyt autosi vähällä vaivalla eniten tarjoavalle autoliikkeelle.
Suomen nopein tapa myydä auto? Laita autoliikkeet kilpailemaan autostasi 48 tunnin kilpailutuksessa

Mitä, jos voisit hankkiutua eroon autostasi nopeasti ja helposti kilpailuttamalla autoliikeostajat ympäri Suomen yhdellä kertaa?

Helmikuussa 2023 lanseerattu Baana on verkkopalvelu, jonka kautta oman auton voi myydä autoliikkeelle. Baanassa auton myyjä kilpailuttaa autoliikkeiden tarjoukset omasta autostaan, ja voi sen jälkeen valita haluamansa tarjouksen ja tehdä kaupat suoraan kyseisen liikkeen kanssa.

Myyjä tekee autostaan palveluun ilmoituksen ja ottaa siihen palvelun ohjeistamat kuvat, minkä jälkeen autoliikkeillä on noin 48 tuntia aikaa tehdä autosta ostotarjous. Yhdellä ja samalla ilmoituksella myyjä tavoittaa kerralla lähes kaikki autoliikkeet ympäri Suomen.

Tutustu Baanaan!

Miksi auton tarjoukset kannattaa kilpailuttaa?

- Myymällä auton yksityiselle ostajalle, autosta voi olla mahdollista saada parempi hinta, mutta se vaatii myyjältä aikaa ja vaivannäköä. Kilpailutuksessa valttina on nopeus ja helppous eikä tarjouksia tarvitse pyytää autoliikkeistä yksi kerrallaan, Baanan liiketoimintapäällikkö Ville Vähämaa sanoo.

Näin myyt autosi Baanassa:

1. Tee myynti-ilmoitus autostasi osoitteessa baana.com. Palvelu ohjaa ilmoituksen tekemisen ja esimerkiksi kuvien ottamisen selkeästi vaihe vaiheelta.

2. Kun olet julkaissut ilmoituksen, autoliikkeillä on noin 48 tuntia aikaa tehdä ostotarjous autostasi. Kilpailutus ei sido sinua auton myyntiin.

3. Valitse tarjousajan päätyttyä paras tarjous. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, yhteystietosi luovutetaan kyseisen tarjouksen tehneelle autoliikkeelle.

4. Autoliike ottaa sinuun yhteyttä, ja voitte sopia auton luovutuksesta. Auton myynti on hoidettu!

5. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit aloittaa neuvottelut haluamasi autoliikkeen kanssa.

Tutustu Baanaan ja kilpailuta tarjoukset autollesi >> 

Autotalli.com ja Baana kuuluvat samaan Alma Media -konserniin.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin