Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Tällä merkillä parasta palvelua – tutkimus kertoo suomalaisten autokauppojen tason

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: AUDI // Autokaupoilla asioiminen on nykypäivänä jotain aivan muuta kuin ennen. Myyjiltä odotetaan entistä parempaa asiakaspalvelua, ja Auto Bild -lehden tuoreen tutkimuksen mukaan ainakin yksi automerkki vastaa näihin odotuksiin.
Tällä merkillä parasta palvelua – tutkimus kertoo suomalaisten autokauppojen tason

Auto Bild -lehden valtakunnallinen, jo 19. kertaa järjestämä Palvelu 1 -ostotutkimus lähetti testiasiakkaat toteamaan suomalaisten autokauppojen tason. Automerkeistä kokonaisvaltaiseksi ykköseksi nousi Audi. K-Auto Audi Airportin Myyntipäällikkö Kati Knuutila kertoo oman näkemyksensä siitä, mistä testimenestys johtuu.

"Audissa on pohjimmiltaan kyse kokemuksesta. Ja se kokemus alkaa jo paljon ennen, kun istutaan autoon. Se, miten ihmiset meillä kohdataan ja miten heitä palvellaan, on ensiarvoisen tärkeää. Se ei voi olla vähempää kuin laatu, jota Audilta haetaan. Siksi tämä tunnustus on meille tosi iso ylpeyden aihe", Knuutila kertoo.

Audin testitulokseen vaikuttivat esimerkiksi kaikista automerkeistä tutkimuksen parhaaksi todetut asiakkaan tarpeiden kartoitus ja auton myyntiesittely. Se on juuri sitä palvelua, jolle on tänä päivänä kysyntää. Teknologisen kehityksen myötä autoilusta innostuneillakin on tekemistä pysyä perillä kaikista nykyautojen ominaisuuksista. Lisäksi alati suosiotaan kasvattavat sähköautot muuttavat liki kaiken, mitä autoista on totuttu kaupoilla kyselemään.

"Automyyjämme tarjoavat mielellään avointa ja asiantuntevaa opastusta. Ajat, jolloin asiakkaan piti karrikoidusti sanottuna osata kaikki autotermit ja -mallit ulkoa ansaitakseen myyjän kunnioituksen, ovat takanapäin. Työhömme liittyy sellaisia concierge-henkisiä piirteitä, me perehdymme jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja pyrimme täyttämään ne parhaalla mahdollisella tavalla."

Asiakaspalvelu otetaan Audilla tosissaan ja sen laatua kehitetään aktiivisesti. Tuoreet tutkimustulokset tarjoavat tähän hyvät suuntaviivat.

"Me nousimme tutkimuksessa ykköskorokkeelle useammassa tutkimuksen osa-alueessa, ja muutama niukin naukin kärjestä jäänyt palvelun osa-alue on jo kehitystyön alla. Nyt tiedämme mitä teemme oikein ja mitkä asiat laitamme kuntoon seuraavaksi. Aina voi palvella vieläkin paremmin", Knuutila pohtii.

Laatua arvostavan asiakkaan kannattaa käydä toteamassa palkittu palvelu itse. Nykyään puhutaan paljon asiakaskokemuksesta ja siinä Audi tuntuu todistetusti onnistuvan. Kokemuksellisuuteen liittyen Kati Knuutilalla on Audi-ihmisille vielä yksi kortti hihassaan.

"Huippulaadukas palvelu on osa Audin kokonaiskokemusta myös autokaupan ulkopuolella. Audi-kuljettajat pääsevät osaksi #AudiLifea, eli he saavat pääsyn eksklusiivisiin etuihin sekä unohtumattomiin elämyksiin esimerkiksi majoitus-, laskettelu- ja golf-kohteissa, sekä Alpeilla ajoreissujen muodossa. Audi on tietyllä tapaa elämäntyylijuttu", Knuutila summaa.

Auto Bild Palvelu 1 -tutkimus

  • Auto Bild Suomi -lehden ja Palvelu Plus -tutkimustoimiston yhteisprojekti
  • Mittaa asiakaspalvelun laatua asiakkaan kokemuksen kautta
  • Ennalta koulutetut testiasiakkaat tarkastelevat asiakaspalvelua
  • Käynnit tehtiin tammi–heinäkuussa 2023
  • Audilla automerkeistä mm. paras auton myyntiesittely, paras koeajon suorittaminen, paras kaupan päättäminen, paras kokonaistulos
  • Lue lisää Audin tuloksista

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin